Ja, UW bewindvoerder! (maar "je" zeggen mag ook). Wij leveren financiële diensten aan iedereen die dreigt zelf het overzicht te verliezen. 

We helpen met het inzichtelijk maken van je eigen situatie, we maken een persoonlijk budgetplan dat aansluit bij jouw omstandigheden.

Maar, misschien wel het belangrijkste, alles is erop gericht om je uit de schuldsanering te houden en om je te behoeden voor een persoonlijk faillissement. 

Wij gooien namelijk liever een reddingsboei naar je toe op een moment dat je er iets aan hebt en dat is dus niet het moment dat je begint te verdrinken. 

Vroegtijdig orde op zaken; dat is ons devies. 

Uiteraard is het voor je eigenwaarde natuurlijk veel prettiger om te weten dat je problemen het hoofd kunt bieden zonder aanspraak te doen op gemeenschapsgeld.
 
 • Waarom ons?
  Eigenlijk staat dat hierboven al een beetje, ons kies je vanwege de filosofie, want dat is wat ons anders maakt dan anderen. 
  Maar je wilt natuurlijk ook iemand die uitermate goed weet wat hij aan het doen is; ook dan zit je goed.
  Tientallen jaren ervaring met de boekhouding van multinationale ondernemingen staan garant voor secuur en realistisch cijferwerk maar denk niet dat je met een stoffige boekhouder van doen hebt die alleen naar de getallen kijkt.
  Jouw verhaal, jouw leven zijn de basis voor je persoonlijke budgetplan.
  Daarom is het ook een persoonlijk budgetplan, we maken samen een plan dat past bij jouw situatie.
  Zo'n zin klinkt heel logisch maar we weten dat je soms dingen moet vertellen die je eigenlijk liever voor jezelf houdt;
  discretie en vertrouwen staan dan ook hoog in het vaandel.