Bilik Sewa

Sewa Bilik-Bilik di Malaysia:

Bukit Jalil (bilik): paling murah ialah bilik kecil : sewa RM250 satu bulan; perempuan sahaja. Untuk lebih maklumat klik di sini: Sewa Bilik di Bukit Jalil.

Bandar Sunway (bilik): murah sekali adalah bilik kecil dengan sewa RM200 sahaja untuk satu bulan; semua perempuan saja. Lihat Sewa Bilik di Bandar Sunway untuk lebih informasi.

Puchong Jaya (bilik): bilik yang paling murah adalah bilik kecil: RM280; hanya perempuan sahaja. Informasi tentang bilik ini boleh di dapati di: Sewa Bilik di Puchong Jaya . 

Pandan Jaya (bilik): bilik-bilik kecil yang murah sekali adalah RM180 saja untuk lelaki Melayu. Klik di sini Sewa Bilik di Pandan Jaya untuk lebih maklumat. 

Pandan Indah (bilik): paling murah adalah bilik-bilik kecil : sewa RM180 setiap bulan; hanya lelaki Melayu saja. Maklumat mengenai bilik ini adalah disini: Sewa Bilik di Pandan Indah.

Desaria, Petaling Jaya (bilik): murah sekali ialah bilik kecil : sewa RM150; bilik-bilik di sini adalah untuk lelaki Melayu sahaja. Klik pada link ini untuk maklumat: Sewa Bilik di Petaling Jaya

Saujana Puchong (bilik): yang paling murah - bilik kecil :RM150; hanya untuk lelaki Melayu sahaja. Untuk informasi yang lebih: Sewa Bilik di Saujana Puchong

Plaza Ampang Jaya (shop lot): sewanya RM400 setiap bulan; sesiapa pun boleh sewa. Lebih informasi boleh di dapati di: Sewa Shop-lot di Plaza Ampang Jaya 

Tel: 0163628566 (Mala). Mala boleh di hubungi melalui whatsup. E-mail: sewabilik32@yahoo.com