Usluge‎ > ‎

Treninzi


Naša znanja rado dijelimo s drugima i na našim treninzima često su sudionici naše kol
ege  treneri i facilitatori. Cilj nam je prenijeti recentna svjetska znanja u Hrvatsku i regiju, iz područja facilitiranja, rada s velikim grupama i općenito participativnog pristupa vođenju, bilo naša osobna ili pomoću suradnje s našim kolegama unutar i van granica Hrvatske.

Pojedini treninzi su namjenjeni i široj publici, koja želi primijeniti na svoj poslovni ili osobni život pozitivne participativne principe, koji postaju neophodni u kompleksnom vremenu u kojem se većina nama važnih stvari odvija kao grupna, a ne osobna priča. 
AOH // Innovation Learning Camp  // Facilitatorske vještine // Open Space trening

Rezultati treninga


Na našim treninzima postižemo značajne individualne rezultate za polaznike (stečeno znanje, vještine, praksa, razrada konkretnih primjera i projekata) te jasne rezultate i korisnost za samu organizaciju u kojoj će polaznici primijeniti svoje znanje:
  • povezivanje potreba organizacije s mogućnostima primjene novih vještina
  • metode za pokretanje značajnih inicijativa i projekata
  • dizajniranje procesa rada grupa/timova oko ključnih pitanja i važnih tema
  • svjesno povezivanje i uključivanje sudionika u ranim fazama projekata/procesa
  • brža i efikasnija realizacija projekata/procesa/rada grupe
  • osjetna posvećenost rezultatima korištenjem participativnih metoda
  • poboljšanja u raznim područjima i svakodnevnom radu
  • povezivanje, razmjena iskustava i umreženi rad praktičara naučenih vještina

Način rada na treningu

Naši treninzi su osmišljeni kao kombinacija detaljno dizajniranog procesa rada s grupom i sadržaja (teme) treninga iz kojeg polaznici trebaju usvojiti znanje i razviti potrebne vještine i kompetencije. Drugim riječima, naši se treninzi sastoje od prenošenja znanja i prakse od strane trenera koji imaju veliko praktično iskustvo te rada na individualnim i kolektivnim potrebama polaznika kao i vježbanje stečenog znanja na samom treningu na konkretnim primjerima i kontekstu rada polaznika.

Tijek treninga omogućuje polaznicima da se povežu oko osobnih potreba primjene novih vještina, zajednički osvijeste organizacijske potrebe te izaberu primjere na temelju kojih na treningu rade na primjeni odabranih metoda, alata i tehnika. Cilj nam je na treningu stvoriti sigurno okruženje koje potiče potpuno sudjelovanje i omogućuje da se čuje glas svakog i cijeni svaki doprinos, inicijativa, učenje - stvaramo pozitivno ozračje i siguran prostor u kome raste osobno i kolektivno znanje. Metode rada omogućuju istovremeni interaktivan rad svih polaznika i potiču njihovu osobnu angažiranost i odgovornost za inicijative i ideje.