Usluge‎ > ‎Radionice‎ > ‎

Warrior of the heart

Posebna poslastica za osobni razvoj!

Radionica Warrior of the heart održana je 25-27.5.2012., u predivnoj Lužnici blizu Zagreba. Detaljan poziv dostupan je ispod, i kao prilog na dnu stranice! Sudionici su bili iz devet zemalja, a radni jezik je bio engleski.


"I am so grateful for all the learning that happened during that weekend. The secret (and the challenge) is in the practice, hence I am looking forward to bring onto my daily practices the learning from such a place of learning. Sending good energy and longing to always be in a learning space..." Marco Valente, Sweden/Italy


Warrior of the heart , "ratnik srca", je radionica koja nam pomaže biti više usmjereni, vješti i hrabri u svom životu i radu.

Warrior of the heart je inspiriran Aikidom i Art of hosting praksom, a razvijen je kroz mnoge godine prakse i iskustva u radu s ljudima u različitim situacijama i u mnogim zemljama.

Pozivamo vas da nam se sljedeći put pridružite dok ulazimo u sljedeću fazu onoga što jesmo, rekavši DA suosjećajnoj i mudroj borbi - i rekavši NE svemu što je destruktivno u nama i našem svijetu.
Za sudjelovanje nije potrebno prethodno poznavanje Aikida, niti posebna fizička kondicija.

Više o ovoj radionici možete naći i na www.warrioroftheheart.net.

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Ċ
Miljenka Plazonic Bogdan,
31. sij 2012. 05:40