Usluge‎ > ‎Radionice‎ > ‎

FlowGame

Zašto Flow Game?

Flow Game je nastao kao odgovor kako si pomoći fokusirati energiju na ono što je najvažnije u danom trenutku razvoja vaše poslovne ideje ili životnog poduhvata.

To je inspirativna igra namjenjena razvoju osobnog i timskog vodstva, u  poslovnom ili privatnom okruženju. Potiče promišljanje važnih aspekata vaše poduzetnosti i daje smjer za dalje.

Flow Game omogućuje istražiti važne aspekte poduzetničkog poduhvata: snagu i hrabrost da krenete naprijed, spremnost za akciju, širinu vaše vizije i vaš odnos sa onima koji vas okružuju - društvo, klijenti, suradnici, obitelj...

Pitanja poput:

"Moj /naš projekt je zapeo, kako dalje? ",

"Stvaramo novi poslovni poduhvat - na što obratiti pažnju?"

"Otvaram novo poglavlje života, kako da najbolje usmjerim svoju energiju?"

.... i mnoga druga dobivaju kroz Flow Game puno uvida koja pokazuju kako i kuda dalje

Flow Game oslobađa vašu kreativnost (čak i kada mislite da je nemate ;) ) i pomaže onoj drugoj racionalnoj polovici da dobije duboke uvide, donese prave odluke  i krene u akciju.


Flow game je prikladan za pojedince i za grupe, poput radnih timova,koji žele istražiti kolektivnu kao i osobnu viziju. Ističe se po načinu razgovora i interakciji među sudionicima koja otvara nove dimenzije i stvara nove mogućnosti te ohrabruje sudionike za akcije! 

To je igra pitanja koji otvara prostor za individualne i kolektivne spoznaje, koje se stvaraju kroz asocijacije, interaktivno učenje i refleksiju u grupi. Poput prave društvene igre, ima ploču, kartice s pitanjima, kocku i pravila. Najviše možete dobiti ako uđete u igru sa svojim pitanjem koje vam je trenutno važno i ima mu smisla posvetiti vrijeme i pažnju.

Kako se igra?

Flow Game se igra oko centralne ploče u grupi između 4 – 6 sudionika. Može trajati puna dva dana, a može biti prilagođen na kraću i dužu varijantu ovisno o potrebama sudionika. Želite li znati više pogledajte i www.flowgame.net!

Mini verzija

Često igramo poludnevni Flow Game, koji omogućava da se u kraćem vremenu upozna igra, dođe do korisnih spoznaja kroz navedene perspektive te postaviti nova važna pitanja koja vas usmjeravaju prema naprijed!

Teme su nekad posebno odabrane, a nekad je poziv otvoren i svatko dolazi sa svojom temom.

Moguće je dogovoriti posebne termine za pojedine timove ili grupe - molimo kontaktirajte nas za sve informacije!