Usluge‎ > ‎

Radionice

Facilitiramo radionice i interaktivne konferencije za tvrtke i neprofitne  organizacije, za brojne teme, koristeći naše iskustvo i znanje kako bismo stvarali najkvalitetnija rješenja za pojedine potrebe. Sastanak menadžment tima, radionica unapređenja prodaje ili povećanje inovativnosti može biti i vaša sljedeća radionica koja će donijeti novu energiju i odlične poslovne rezultate!

Pogledajte više o Innovation Campu ako vas zanima kako kreirati inovacije u svojoj ogranizaciji!

Ubrzajte kvalitetan rad svog tima kroz Team SpeedUp workshop!

Jedna od čestih in-house radionica je i Project Lessons Learned, koja vam omogućava da korisno upotrijebite iskustva iz prethodnih projekata u budućima!

Dio radionica je otvorenog tipa, kao što su Flow GamePokretanje pozitivnih promjena, Warrior of the heart ... na koje se možete prijaviti za sudjelovanje. Neke od njih se koriste za osobni razvoj, a neke uglavnom za razvoj organizacija.

Možete nas kontaktirati ako imate neku potrebu u svom timu, organizaciji, zajednici, pa čak i obitelji, pa ćemo vam dati prijedlog kako mi vidimo kako vam kroz radionice možemo pomoći ! 

Dizajniramo radionice i vodimo ih za male i velike (i jako velike) grupe, omogućavamo fokusiran rad i kvalitetne odnose koji vode vrhunskim rezultatima.

Koristimo razne kreativne načine da grupa postigne svoj maksimum. Nama je važno da na radionicama pomognemo grupi da što kvalitetnije radi na konkretnim temama, koje su njima važne. Radionice se od treninga razlikuju po izrazitoj orjentiranosti prema potrebi organizacije i sudionika, koju radionica može zadovoljiti, a ne samo prenošenju nekog našeg znanja ili vještine (što nam je cilj na treninzima).