Aktualno‎ > ‎

O nama

Šesti oblik je platforma za suradnju grupe facilitatora i konzultanata, koji dijele strast prema kokreaciji, kompleksnim projektima, razvoju grupa i pojedinaca. Naš cilj - otvoriti kvalitetne i kreativne perspektive za osobno i organizacijsko vodstvo kroz paticipativne procese! 


Šesti oblik nam daje mjesto gdje svoje profesije i druge poslove povezujemo u posebnu priču u kojoj težimo grupama omogućiti da pronađu ili ostvare svoju zajedničku svrhu, u kojoj je svaki pojedinac aktivan i cjenjen dio šire, zajedničke vizije i misije. 


Važno mjesto u našem radu ima suradnja s kolegama izvan Hrvatske, na zajedničkim projektima u Hrvatskoj i van nje: 

Toke Paludan Moller and Monika Nissen, Interchange (Danska), Jan Hein Nielsen, Uphill (Danska), Tatiana Glad, EngageInteract! (Nizozemska)

Radimo s različitim organizacijama i pojedincima - ovdje su neke naše reference i iskustva!

Tim za pojedine veće projekte se slaže tako da najbolje odgovara potrebama, i ako treba tražimo i široko u našoj mreži najbolja rješenja.
Neki od nas se tu spominju,  neki su na pojedinim pozivima i najavama, a mnogi su dio AoH mreže koja ima posebno mjesto u našim projektima.

Dio naše energije od 2012. godine je uložen u Impact Hub Zagreb, inspirativno mjesto za rad i podršku poduzetnicima, gdje je i najčešća adresa odvijanja naših aktivnosti.