Нова донација норвешких болница

lagt inn 25. des. 2017, 15:48 av Serbisk Riksforbund
У току је планиранње и организација транспорта донираних медицинских уређаја. Ради се о вредној опреми које су норвешке болнице у Бергену и Арендалу донирале болницама у Србији. Истестирано је 20ак респиратора, 30ак дефибрилатора и неколико ултразвучних апрарата. Савез српских удружења у Норвешкој позива на акцију прикупљања новца за транспорт уређаја до Србије. Захваљујемо се свима који су дали своје прилоге у претходним акцијама. Опрема која је послата ове године је у употреби у Земунској болници и Општој болници Панчево.

Молимо обележите ваше прилоге на рачун 1503 16 67779 са: "За транспорт медицинских уређаја" Можете користити и VIPPS апликацију, потражите Serbisk Riksforbund i Norge или 10241

Савез српских удружења у Норвешкој је непрофитна организација одобрена као таква од стране пореске управе Норвешке http://www.skatteetaten.no/no/Bedrift-og-organisasjon/skattemelding-selvangivelse-og-skatteoppgjor/skattemelding-selvangivelse-for-naringsdrivende/fradrag/Gaver-til-frivillige-organisasjoner-tros--og-livssynssamfunn/ Сви који дају прилоге у вредности од 500 или више норвешких круна имају могућност да добију пореску олакшицу.

За више информација молимо да се јавите на serbisk.riksforbund@gmail.com
Comments