SEO Optimizacija agencija za internet marketing i izradu sajtova, Beograd

Poznato je koliko penalizacija moze da ugozi poslovanje na internetu pa i reputaciju firme (kompanije, agencije, brenda...).

Cinjenice govore o tome da jednom penalizovan sajt tesko moze da povrati poverenje Google anti spam tima i samim tim teze dobija nekadasnje pozicije.

Ljudi tako previse uzimaju zdravo za gotovo one pozicije koje imaju (ukoliko ih imaju) rizikujuci mnogo upustaju se u sumnjive link marketing sheme kod jos sumnjivijih "provajdera" takvih usluga.

Kao u staroj prici o brzonogom Ahilu i kornjaci, nikada na ovaj nacin se nemogu postici rezultati, nikada pobediti kornjaca. Posebno ako tu kornjacu predstavlja algoritam koji stalno napreduje i menja se.

Onda kada misils da si ga sustigao on je vec na nekom drugom mestu, na drugoj poziciji. Iskoristili smo ovaj poznati paradoks, da ilustrujemo koliko je ova situacija ozbiljna.

Neke SEO agencije nude "osnovnu SEO optimizaciju" i kasnije "SEO odrzavanje". Smatramo da to isto moze biti problem jer izraz "odrzavanje" onako kako je shvacen u terminologiji odrzavanje jednom dizajniranog sajta - ukazuje neko ograniceno vreme provedeno na radu "orzavanja pozicija" uglavnom po sistemu "ako se nesto desi - mi reagujemo vrlo brzo".

Ovo dakle moze biti opasno jer kao sto smo ranije primetili, jednm izgubljene pozicije i to narocito ako se to desava u vidu penalizacije/kazne nekog sajta sve sto se post festum moze uraditi je posmatranje kako pozicije i rezultati sajta neumitno padaju.

Agencija za SEO optimizaciju

sites seo Beograd

Kako raditi optimizaciju sajta na pravi nacin?

To mozete saznati direktno od najboljih eksperata koji se ovom profesijom bave dugi niz godina, odkako je to postala interesanta oblast delovanja na internetu.

Da li je brzonogi SEO opasan? Posto zivimo i radimo kao na pokretnoj traci, niko naravno nema pozitivnu asocijaciju na "kornjacin" hod. Ceni se brzina, instant rezultati, instant komunikacija...ali se zaboravlja na jedan problem, a to bi bila dugotrajnost ili da kazemo dugovecnost postignutih rezultata. Ako se drzimo price sa pocetka ove stranioce, mogli bi smo reci da je Ahilova brzina ujedno i njegova, Ahilova peta. Treblo bi da razmisljamo o tome...Mozda su stari Grci bili ipak u pravu.

hosting u Srbiji SEO agencija optimizacija sajta Srbija prvo mesto na Google, kako izbeci penalizaciju sajta, kako se baviti optimizacijom sajtova na pravi nacin - SEO i brending agencije

SEO agencija Total Dizajn Beograd