Wie zijn wij

Simone de Bruin

Simone heeft sinds 2007 haar eigen praktijk waar zij kinderen en volwassenen begeleidt bij hun persoonlijke ontwikkeling, met name op sociaal-emotioneel gebied. Haar werkervaring, maar ook de ervaringen die zij dagelijks opdoet als moeder van twee kinderen en de weg die ze zelf heeft afgelegd om trauma en groot verlies te verwerken, gaven haar niet alleen inzicht, maar vooral ook inspiratie.

De Sensicirkel is door haar ontwikkeld en zij gebruikt het om kinderen te helpen emoties onder woorden te brengen. De metaforische verhalen spreken tot de verbeelding van kinderen en al op jonge leeftijd zijn kinderen in staat de boodschap helder te ontvangen. Door er over te praten, ervaren kinderen dat zij niet de enige zijn met bepaalde emoties.

Meer weten: www.praktijkhatisaya.nl

Ann van der Meer

Ann is beeldend kunstenaar en heeft gestudeerd aan de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam, de huidige Willem de Kooning Academie. Zij werkt in haar sfeervolle atelier in een boomgaardtuin, het Atelier du Jardin. Zij is als professioneel kunstenaar actief en maakt schilderijen, tekeningen en illustraties. Zij exposeert in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft Ann cursussen en workshops aan volwassenen en kinderen.

Zij werkt vanuit haar passie en is spiritueel gedreven. Dat is in haar werk terug te zien. Levenslust en kracht, positiviteit, liefde: vanuit haar ziel is ze aan het werk en brengt dit via haar werk naar je toe.

Zie voor meer informatie:

www.annvandermeer.nl

Emotie volgens Van Dale(v.;-s) <Fr. émotion> (plotselinge) ontroering, syn. gemoedsbeweging, aandoening: een stem vol emoties vermijden; dat is van de emotie.