UNICEF- Tennistornooi : 2015

SVAT Aartselaar : UNICEF- Tennistornooi : 2015  08/08 _ 15/08

 

SVAT Aartselaar Organiseerd ook dit jaar het reeds wel bekende Dubbel tornooi waarbij de gehele opbrengst integraal aan Unicef Belgie voor gedoneerd.

Het is dit jaar de 37e maal wij dit tornooi organiseren en de totale opbrengst op de vorige 36 jaar was € 720.00,00 .Unicef gebruikt de donaties om in 3e wereld landen een jeugd project te ondersteunen.

Dit jaar wordt er een jeugdproject in Madagaskar gesponserd.

Aanpassing van de reeksen

Hier willen we jullie mededelen dat we een aanpassing dit jaar doorvoeren in de reeksindeling om de senioren en dus onze vrienden van Beker Claus – Dames en Heren – met hun leeftijdsgenoten te kunnen laten spelen om zo gezellige wedstrijden te hebben.

We voeren 3 nieuwe reeksen in nl.

- Min 60 jaar en Min 15 punten (dubbel)

- Min 60 jaar en Max 5 punten

- Min 70 jaar

Zoals velen reeds weten wordt er naast de tenniswedstrijden ook alle dagen een Bourgondische tafel voorzien met allerhande Mogelijkheden om de inwendige mens te laten genieten van o.a. - B.Q. allerhande - Specialiteiten van Mosselen , Scampi’s ,Verse Paling in ’t groen/gebakken , Salades , e.a.

 

Wij hopen om jullie in grote getallen te mogen verwelkomen en onze meer dan 100 medewerkers van de club zullen je goed ontvangen.

 

Tennis Aartselaar