Startpagina

De onderneming SENESAEL DANIEL & ZOON bvba is een onafhankelijk servicebedrijf voor onderhoud en herstelling aan hydraulische machines. Onze klanten kunnen steeds rekenen op een snelle en kwaliteitsvolle oplossing voor alle technische problemen. 
 
Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op diverse vlakken.
 
 
Betonmixers en pompen : Opzoeken en reparatie van storingen, waaronder hoofdzakelijk revisie van reduktiekasten en hydraulische pompen voor de aandrijving van de betonkuip. Alle mogelijke onderdelen zijn bij ons op voorraad voor een snelle herstelling.
 
Funderingsmachines : Onderhoud en herstelling aan funderingsmachines in onze werkplaats maar ook ter plaatse op de werf met een mobiele werkplaats met hijskraan. Wegens complexiteit en beveiliging van deze machines is het perfect kunnen lezen van elektrische en hydraulische schema's noodzakelijk.
 
Hydraulische slangenservice : In nauwe samenwerking met onze leverancier van hydraulische koppelingen en slangen maken wij deel uit van een netwerk (SISAPRESTO) over gans België en verzorgen wij een snelle
slangenservice voor de regio West-vlaanderen kuststreek. Onze vrachtwagens zijn allen voorzien van vaste
pers, mobiele pers en alle mogelijke koppelingen voor het maken van slangen tot 2"-6staallagen (350bar).
Hiermee kunnen wij ter plaatse onmiddellijk alle mogelijke slangen maken op elke bouwmachine.
  
Werkplaats : Voorts beschikken wij over een volledig uitgeruste werkplaats met diverse rolbruggen om elke
herstelling degelijk en zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

 

Met enige trots kunnen wij zeggen dat wij met al onze klanten gedurende vele jaren een relatie hebben opgebouwd gebaseerd op vertrouwen. Dit vertrouwen kon er maar komen door kwaliteitsvolle herstellingen. Een snelle en correcte service in combinatie met ons voortdurende streven naar perfectie in elke herstelling maakt dat zowel wij als onze klanten de toekomst met een gerust hart tegemoet kunnen gaan.

 

Senesael Daniel & Ing.Senesael Jurgen