ΙδεοΤεχνείο - Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής

ΙδεοΤεχνείο - Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας στο Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής και δημοσιεύστε όλα τα λογοτεχνικά έργα σας Δωρεάν (με το ονοματεπώνυμο ή το καλλιτεχνικό σας ψευδώνυμο) στο ΙδεοΤεχνείο!! 
Εξάμηνο πρόγραμμα σπουδών (3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα για 6 μήνες), χαμηλά δίδακτρα, εξ αποστάσεως παρακολούθηση, Δωρεάν δημοσίευση όλων λογοτεχνικών έργων σας, πιστοποιητικό. Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες τώρα! Προλάβετε τις θέσεις, πριν συμπληρωθούν τα τμήματα!Από ποιον φορέα διοργανώνονται τα Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής στο ΙδεοΤεχνείο;

Τα Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής στο ΙδεοΤεχνείο, διοργανώνονται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561).

Το ΙδεοΤεχνείο είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ και πλήρως συμμορφωμένο με τις αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές του Ομίλου.


Σε ποιους απευθύνονται τα Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής στο ΙδεοΤεχνείο;

Τα Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής στο ΙδεοΤεχνείο απευθύνονται σε κάθε ενήλικο ενδιαφερόμενο από 18 έως και άνω των 60 ετών. Δεν προϋποθέτονται ειδικές λογοτεχνικές ή άλλες γνώσεις για την παρακολούθηση των Σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής στο ΙδεοΤεχνείο που διοργανώνονται από το κέντρο μας. 


Ποιος είναι ο σκοπός των Σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής στο ΙδεοΤεχνείο;

Ο σκοπός των Σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής στο ΙδεοΤεχνείο είναι:
  • Η επιμόρφωση των συμμετεχόντων στη Δημιουργική Γραφή
  • Η ανάπτυξη ικανότητας των συμμετεχόντων στη συγγραφή μικρής ιστορίας, νουβέλας, διηγήματος, μυθιστορήματος, σεναρίου και θεατρικής γραφής. 
  • Η συνεχής πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων με δικά τους έργα Δημιουργικής Γραφής σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου Δημιουργικής Γραφής, η ανάλυση και η κριτική των έργων τους.
  • Η ενίσχυση των βιογραφικών των συμμετεχόντων στην αγορά εργασίας. 

Πιστοποιητικό:

Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του σεμιναρίου της επιλογής σας, έχετε τις παρακάτω δύο επιλογές: 
  • Να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης (Η αποστολή της βεβαίωσης γίνεται ηλεκτρονικά στο email σας και δεν έχει επιπλέον χρέωση).
  • ή να λάβετε μέρος σε εξετάσεις με αναλυτική βαθμολογία, προκειμένου να εκδοθεί πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.
Η βεβαίωση και το πιστοποιητικό εκδίδονται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών που είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561). 


Επικοινωνήστε με τα Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής ΙδεοΤεχνείο

Επικοινωνήστε με τα Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής ΙδεοΤεχνείο στο τηλέφωνο 210 8661603 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας και να συζητήσουμε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.