Nieuwsberichten‎ > ‎

Rabo Clubkas Campagne - STEM OP SDG WESTERHAAR!!

Geplaatst 18 apr. 2017 11:05 door SDG Westerhaar-Vriezenveensewijk   [ 18 apr. 2017 11:16 bijgewerkt ]

JOUW STEM IS GELD WAARD!!!

Stem tussen 2 mei en 22 mei op SDG Westerhaar via

Rabobank-site: www.rabobank.nl/nwt


Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 125.000,- beschikbaar! Ook SDG Westerhaar doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.  Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €125.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. SDG Westerhaar  ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

Oproep aan alle klanten

Het is voor SDG Westerhaar belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor o.a. aanschaf van muziekinstrumenten en muzieklesmateriaal voor de jeugd.  Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan SDG Westerhaar tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op  www.rabobank.nl/nwt

 

Al vast bedankt voor uw steun!

SDG Westerhaar

Comments