Acasă‎ > ‎

Clasa pregătitoare 2018-2019


Dragi părinţi,

A venit momentul în care fiica sau fiul Dumneavoastră începe o nouă etapă de viață: începe ȘCOALA! 
Pentru a-i pregăti această etapă de viață, împreună cu Dumneavoastră vom parcurge etapa înscrierii în Clasa Pregătitoare.

Conform Planului de şcolarizare aprobat pentru anul şcolar 2018-2019, Clasa Pregătitoare are un număr de 13 locuri disponibile şi va funcţiona în şcoala noastră ca o clasă distinctă,  în corpul B, alături de clasele primare şi cele două grupe de grădiniţă.

Copilul Dumneavoastră va desfăşura activităţile în sala de clasă a actualei Clase Pregătitoare, sub îndrumarea unui cadru didactic calificat și cu experiență. În completarea programului școlar, fiica/fiul Dumneavoastră poate beneficia de programul Școala După Școală (After School), organizat în conformitate cu prevederile legale în vigoare. 

Sala de clasă este dotată cu mobilier adecvat vârstei elevilor, cu mijloace moderne de învățare - videoproiector, sistem de sonorizare, whiteboard, tablă clasică etc- având toate materialele și resursele necesare, astfel încât activitățile de învățare să se desfășoare în conformitate cu prevederile legale în vigoare. În albumul Clasa pregatitoare 2018-2019-Album foto, disponibil pe această pagină, veți găsi mai multe fotografii recente.

În ziua de luni, 5 martie 2018, organizăm Ziua porţilor deschise pentru Clasa Pregătitoare. Vă invităm la școala noastră începând cu ora 11.00 să vizitaţi sala de clasă, să discutaţi cu directorul şi cu învăţătorul clasei despre orice aspect referitor la acest moment din viaţa copilului Dumneavoastră.

Şedinţa cu părinţii pentru informare referitor la documentele necesare și modalitatea de înscriere va avea loc în aceeași zi, începând cu ora 12.00. 

Vă asigurăm de tot sprijinul nostru, astfel încât copilul Dumneavoastră să găsească şcoala ca un loc prietenos, să se simtă bine în activitățile de învățare şi să se dezvolte corespunzător.

Vă aşteptăm cu drag!

Director,
Prof. Iuliana TURI

Ċ
Scoala Gimnaziala Cirta,
Feb 25, 2018, 11:21 PM
Comments