Reduceri scoala de soferi Timisoara

fahrschule, driving lesson, driving school, Tarife scoli de soferi Timisoara, fahrschule, driving lesson, driving school
scoli+de+soferi+Timisoara, tarife, preturi, reduceri scoli de soferi Timiso
 
 Promoţie !!!
 

Videoclip YouTube

VW Polo  5         1698 lei

VW Golf 4           1698 lei

     Matiz          1698 lei

PLATA IN RATE.

Carburantul inclus in pret !!!

-----------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------

Tariful la categoria B cuprinde:

- 30 ore legislatie rutiera;

- 30 ore conducere;

- carburantul necesar orelor de conducere;

- Calitate

Pentru detalii sunati la tel: 
0745 306 888;  0728 306 888;   
                                                           
                                                    
scoli-de-soferi-timisoara
Alegand cursurile de pregatire ale scolii de soferi Krebs din Timisoara, alegeti:

                                            ,,Calitate si profesionalism''
                                                                              scoli de soferi Timisoara  Oferim gratuit elevilor firmei noastre, cel mai complex material didactic in format electronic, inclusiv codul de accesare de la ,,chestionare online" pentru a avea posibilitatea de a se pregati chiar si de la domiciliu, prin simulari repetate cu intrebari identice cu cele de la examenul de legislatie rutiera.


  Cu ajutorul acestui material didactic si a cunostintelor insusite de la instructorii si profesorul de legislatie rutiera, elevii nostrii au obtinut cea mai buna promovabilitate din Timisoara, conform statisticilor  d.r.p.c.i.v.


 Doar cu noi aveti posibilitatea de a efectua cel mai complex si placut program de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere.
 In materialul ce urmeaza se poate viziona o mica parte din programul de pregatire al elevilor nostrii:1. Conducerea autovehiculului in mediul urban
                                                                                                                    scoli de soferi Timisoara


Conducerea autoturismulului in mediul urban, in orice anotimp si in orice conditii atmosferice.


2.
Invatarea in trafic a tehnicilor de efectuare a manevrelor.

  Pentru a vizualiza parcarile, faceti click pe titlurile de culoare portocalie.

- parcarea cu fata;

- parcarea laterala;

- parcarea cu spatele;

- intoarcerea din trei miscari;

- plecarea in rampa.


3. Conducere de zi si de noapte  in afara localitatii

Videoclip YouTube

Aceste ore se realizeaza in orice anotimp si in orice conditii atmosferice, pe un frumos si pitoresc traseu de rally-uri in zona lacului Surduc, dealurile Cosevitei, Valea lui Liman, manastirea Izvorul lui Miron.

4. Simulator auto

 Pentru a face orele de legislatie rutiera cat mai interactive si cat mai usor de inteles, pe langa materialul didactic deosebit de complex care este pus la dispozitia elevilor, scoala noastra a achizitionat un soft german de simulare a conducerii autovehiculului, special destinat scolilor de soferi din uniunea europeana.

Acest soft cu animatii 3D, usureaza mult intelegerea problemelor aparute la acordarea prioritatii de trecere in intersectii. De asemenea cu ajutorul acestui simulator auto 3D, elevii nostriii pot invata mai usor tehnica de a conduce autovehiculul pe autostrada si pericolele care pot sa apara pe aceasta.
 Astfel chiar daca legislatia din Romania interzice efectuarea orelor de conducere pe autostrada  (art. 74,al.2 din O.U.G. 195/2002), pe langa faptul ca in tara noastra nu prea exista autostrazi, elevii scolii de soferi Krebs din Timisoara, vor avea bagajul de cunostiinte necesar in cazul in care doresc sa se deplaseze in strainatate dupa obtinerea permisului de conducere, lucru care nu poate fi invatat la alte firme din domeniu.
 Tot pe baza acestui soft performant, elevii nostrii pot sa conduca virtual in diferite capitale europene (Paris, Berlin, Madrid, Londra, etc). De asemenea elevul poate sa aleaga modelul de autovehicul cu care doreste sa circule (autoturism, autov. de teren, motocicleta, atv, etc.)

 Conducerea pe simulator se realizeaza in cadrul orelor de legislatie rutiera si nu afecteaza cu nimic timpul si numarul orelor de conducere.

fahrschule, driving lesson, driving school
Preturi scoli de soferi Timisoara