Home

Deviza noastră:
„Veniți la școală cu încredere,
determinare și respect!”

„Să nu vă fie frică să puneți întrebări! Să nu vă fie frică să cereți ajutor! Eu fac asta zilnic. Să ceri ajutor nu este un semn de slăbiciune, ci unul de curaj. Acest lucru arată că ai curajul să recunoști că nu știi unele lucruri, iar astfel vei avea ocazia să înveți lucruri noi.”  
Barack Obama, fost presedinte al SUA 



„Intr-o tara asa de frumoasa, cu un trecut asa de glorios, cum sa nu fie o adevarata religie iubirea de patrie si cum sa nu-ti ridici fruntea, ca falnicii stramosi de odinioara, mandru ca poti spune:”Sunt roman!” Alexandru Vlahuţă





Joi, 28 februarie 2019, începând cu orele 16.00, Școala Gimnazială „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” își așteaptă viitorii învățăcei la o întâlnire de prezentare și cunoaștere cu viitoarele doamne învățătoare: Marta Pânzaru și Ecaterina Bejan. Vă așteptăm cu drag!
Detalii despre inscrierea in clasa pregatitoare gasiti aici


Regulamentul de Organizare și Funcționare a unităților de învățământul preuniversitar a fost modificat și completat.
Ordinul de ministru prevede modificări importante în ceea ce privește relația părinți-școală, utilizarea auxiliarelor didactice în școli sau utilizarea telefoanelor mobile în spațiul școlii. Documentul poate fi accesat aici.


Luna Plantării Arborilor, 2018
Elevi ai școlii noastre au participat în săptămâna 15 martie - 15 aprilie la acțiunea „Luna Plantării Arborilor” împreună cu DPP Onești și reprezentanți ai Primăriei Onești, în Parcul „Regina Maria” din oraș. Acțiunea va fi coordonată de d-l prof. Alexandru Matache.




Școala Gimnazială „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” Onești

IMPORTANT!!! 
PARINTII care au copii care sufera de alergii trebuie sa anunte in scris conducerea scolii.






CLICK AICI


(Regulamentul de Organizare și Funcționare a unităților de învățământ preuniversitar)
Așteptăm propunerile părinților/elevilor privind îmbunătățirea ROI (Regulamentul de ordine interioara) pe adresa de e-mail: sfvoievod@gmail.com

Ziua Naționala a României

1 decembrie 1918 

Pentru a afla mai multe informații despre semnificațiile Zilei Naționale a României dați click AICI

Subpagini (1): Scoala altfel