Home

Deviza noastră:
„Veniți la școală cu încredere, determinare și respect!”

„Sa nu va fie frica sa puneti intrebari! Sa nu va fie frica sa cereti ajutor! Eu fac asta zilnic. Sa ceri ajutor nu este un semn de slabiciune, ci unul de curaj. Acest lucru arata ca ai curajul sa recunosti ca nu stii unele lucruri, iar astfel vei avea ocazia sa inveti lucruri noi.”  
Barack Obama 

Regulamentul de Organizare și Funcționare a unităților de învățământul preuniversitar a fost modificat și completat.
Ordinul de ministru prevede modificări importante în ceea ce privește relația părinți-școală, utilizarea auxiliarelor didactice în școli sau utilizarea telefoanelor mobile în spațiul școlii. Documentul poate fi accesat aici.


Luna Plantării Arborilor, 2017
Elevi ai școlii noastre au participat în săptămâna 6-10 noiembrie la acțiunea „Luna Plantării Arborilor” împreună cu DPP Onești și reprezentanți ai Primăriei Onești, în Parcul „George Călinescu” din oraș. Acțiunea a fost coordonată de d-l prof. Alexandru Matache.
Felicitări participanților!!! Imagini de la acțiune puteți vizualiza AICI.


Chestionare on-line: TEME PENTRU ACASĂ (cadre didactice, elevi si parinti):
Ministerul Educației Naționale și Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei organizează în perioada 7 - 20 noiembrie 2017 o consultare națională privind regimul temelor pentru acasă. Demersul se adresează actorilor educaționali din învățământul primar, gimnazial și liceal și presupune completarea unor chestionare on-line, elaborate în funcție de specificul a trei categorii de public: cadre didactice, elevi și părinți. Datele ce urmează a fi colectate vor permite identificarea stării de fapt în privința temelor pentru acasă și vor contura variante de ameliorare a eventualelor derapaje prin adoptarea unor instrumente de reglementare. Nu se solicită date personale, iar răspunsurile centralizate sunt confidențiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării. Pentru cei interesați, chestionarele sunt disponibile aici: https://www.surveymonkey.com/r/manuale_tiparite
https://www.surveymonkey.com/r/teme_cadre_didactice (pentru cadre didactice)
https://www.surveymonkey.com/r/teme_elevi (pentru elevi)
https://www.surveymonkey.com/r/teme_parinti (pentru părinți).
De asemenea, link-urile menționate anterior pot fi accesate de pe link-ul: http://www.edu.ro/consultare-line-privind-regimul-temelor-pentru-acasa(Regulamentul de Organizare si Functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar)
Asteptam propunerile parintilor/elevilor privind imbunatatirea ROI (Regulamentul de ordine interioara) pe adresa de e-mail: sfvoievod@gmail.com

Ziua Naționala a României

1 decembrie 1918 

Pentru a afla mai multe informatii despre semnificatiile Zilei Nationale a Romaniei dati click AICI

Subpagini (1): Scoala altfel