3. Restauratie Stefanuskerk: voorstellingen 2017/2018 in Vrijzinnig Centrum "De Stroming" of "Sint Willibrord"

In de 2e helft van 2017 en 2018 wordt het interieur van de Stefanuskerk onder handen genomen. Het wordt gerestaureerd en ook heringedeeld. Als SCK Beilen moesten we voor onze voorstellingen in 2017 een andere locatie zoeken. Die locatie hebben we dichtbij de Stefanuskerk gevonden.
De voorstellingen in de tweede helft van 2017 en in 2018 zullen plaatsvinden in Vrijzinnig Centrum 'De Stroming', Weijerdstraat 9, Beilen. De kerk staat achter een huis en is vanaf de weg niet heel goed zichtbaar. De achterkant van de kerk ligt aan een doodlopend straatje: De Paltz 1, Beilen.
Bij De Stroming is niet veel parkeerruimte. Komt u per auto, dan kunt u die het beste parkeren op de parkeerplaats bij de Stefanuskerk. Vervolgens kunt u heel gemakkelijk naar 'De Stroming' wandelen. De afstand tussen beide kerken is ongeveer 400 meter. Hieronder ziet u een kaartje met wandelroute van Stefanuskerk naar 'De Stroming'. Daaronder nog een kaartje met .
Een enkele keer wijken we uit naar de Katholieke kerk ´Sint Willibrord´, Hekstraat 10. De parkeerplaatsen bij Albert Heijn liggen voor de kerk en bieden volop ruimte om uw auto te parkeren.
Hieronder ziet u de hierboven genoemde drie kerken.
 Stefanuskerk
Vrijzinnig Centrum 'De Stroming'
vanaf de Paltz 1

 Katholieke kerk´Sint Willibrord´ Hekstraat 10 Beilen

Comments