SCK Beilen

Welkom op de website van SCK Beilen
SCK.Beilen staat voor: Stefanuskerk Beilen Cultureel en Kunstzinnig. Via deze website houdt SCK u op de hoogte van de activiteiten van SCK.Beilen.
 
Nieuwsbrief SCK Beilen ontvangen
Elke voorstelling of expositie in de Stefanuskerk Beilen wordt aangekondigd via een nieuwsbrief die per mail wordt verstuurd. Als u een mail stuurt naar sck.beilen@gmail.com ontvangt u voortaan elke nieuwsbrief. 
 
Over SCK Beilen
SCK Beilen is opgericht in 2010 en de werkgroep bestaat uit zes personen. Deze werkgroep organiseert kunstzinnige en culturele activiteiten in de Stefanuskerk te Beilen. Deze oude kerk is hiervoor uitermate geschikt.
 
Samenstelling jaarprogramma
In de maanden september t/m mei organiseren we ongeveer zes voorstellingen. Muziek en drama vormen de hoofdmoot. Daar tussendoor enkele exposities. 
 
Exposities
In de zogenaamde rustige zomermaanden ligt het accent op exposities. Zoals gezegd: het koor van de kerk is uitermate geschikt voor het exposeren van schilderijen, etsen, foto's of beelden. Steeds roemen de kunstenaars de prachtige lichtinval in het gerenoveerde koor van de kerk.
 
Toekomstplannen
In de komende jaren willen we op de ingeslagen weg verder gaan. Kwaliteit staat bij elke voorstelling voorop. U bent van harte welkom als u een voorstelling of expositie wilt bezoeken.
 
 
 


Foto