Αρχική σελίδα

NASA: Ενδείξεις νερού στον Άρη
Επιβεβαιώθηκε η ανακάλυψη του νέου χημικού στοιχείου 117Την εντυπωσιακή διαδραστική έκθεση που δημιούργησε το CERN, προκειμένου να φέρει το κοινό όλου του κόσμου πιο κοντά στην καρδιά του μεγάλου πειράματος, φιλοξενεί το Ίδρυμα Ευγενίδου από τις 12 Απριλίου έως και τις 31 Μαΐου.

Πρόκειται για την έκθεση «Επιταχύνοντας την Επιστήμη», που έχει ήδη πραγματοποιήσει το δικό της μακρινό ταξίδι σε όλη την Ευρώπη, κερδίζοντας το ενδιαφέρον.

Την έκθεση φέρνουν στην Ελλάδα το Ίδρυμα Ευγενίδου και η Ελληνογερμανική Αγωγή και την υλοποιούν σε συνεργασία με τον τομέα Φυσικής της Σχολής ΕΜΦΕ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, τον Τομέα Πυρηνικής Φυσικής και Στοιχειωδών Σωματιδίων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Ινστιτούτο Επιταχυντικών Συστημάτων και Εφαρμογών και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3564&cnode=180


Η ιστορία μας σε 2 λεπτά, μπορεί να αξιοποιηθεί και διδακτικά διαθεματικά


εκπληκτικό βίντεο που φτιάχτηκε με σκοπό να αναδείξει την προσφορά του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα


OLYMPUS THE MOUNTAIN OF GODS* *Ο Όλυμπος σε 10 λεπτά!

Χρόνια Πολλά

Ο παρών ιστοχώρος φιλοδοξεί να καταστεί ένα χρήσιμο εργαλείο στη διδασκαλία των Φυσικών επιστημών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Συνδημιουργείται από εκπαιδευτικούς με υλικό προσωπικής δημιουργίας ή συλλογές από το διαδίκτυο.

Βασικός στόχος είναι να συνδεθούν οι διδασκόμενες ενότητες με βοηθητικό εκπαιδευτικό υλικό.

Ανάπτυξη του ιστοχώρου

Ο ιστοχώρος εμπλουτίζεται:

Στις κατηγορίες Εκπαιδευτικό υλικό, τοποθετούνται σύνδεσμοι δίπλα στα περιεχόμενα των διδασκόμενων βιβλίων.

Στον εμπλουτισμό του ιστοχώρου μπορείτε να συμμετέχετε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας σε ηλεκτρονικό δελτίο. Για να μεταβείτε στο ηλεκτρονικό δελτίο συμπλήρωσης των στοιχείων σας ώστε να σας εγκριθούν δικαιώματα επεξεργασίας στον παρόντα ιστοτόπο πατείστε εδώ.

Επικοινωνία:

steliosorfanos@sch.gr


Υποσελίδες (1): Μένουμε σπίτι
Comments