Principal

Benvolgut company,
Et donem la benvinguda a Solidaritat Catalana Eixample.

Solidaritat Catalana és el projecte polític renascut l'any 2010 arran de la històrica manifestació del 10 de Juliol a la ciutat de Barcelona. Solidaritat Catalana vol esdevenir el pont d'unió entre els ciutadans que  –independent de la seva ideologia política–  entenen que la millor opció de futur per a Catalunya és la constitució d'un estat sobirà en el marc de la Unió Europea. 

Aquest projecte neix amb l'impuls de personalitats il·lustres de Catalunya, però la intenció primordial que ens mou és que el projecte polític s'articuli des de baix cap a dalt, és a dir, des de la ciutadania.

És per això que Solidaritat Catalana constitueix aquesta assembla local, amb l'objectiu d'esdevenir el màxim de propera a tots els habitants del districte de l'Eixample de Barcelona.


Col·labora per al teu districte

Una de les voluntats fundacionals de Solidaritat Catalana és que les llistes siguin elaborades de forma oberta. Això vol dir que els representants són escollits democràticament per part dels adherits a Solidaritat Catalana. 

Qualsevol persona s'hi pot adherir, fet que li permetrà votar el seu representant o ser escollit com a tal. Si ens vols mostrar el teu suport, també et pots fer simpatitzant de Solidaritat Catalana.

Si ets una persona amb inquietuds, tens ganes de treballar pel teu país i creus que pots col·laborar amb Solidaritat Catalana, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Hi ha un grup de persones ben preparades, motivades i disposades a lluitar pel màxim grau de llibertat al que es pot aspirar. Solidaritat Catalana - Eixample
Agost de 2010

Blog Solidaritat Catalana Eixample

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat

Twitter SciExiample


Twitter sobre Solidaritat Catalana