André Agterberg - opgeleid aan de Academie voor Podologie - heeft al 20 jaar ervaring in het verhelpen van voetklachten.

Een ieder die klachten ervaart aan enkel, zwikproblemen, hielpijn, voetholtepijn, voorvoetpijn, knieën of onderbeen ten gevolge van een verkeerde voetstand kan bij ons terecht. 

Er wordt allereerst veel aandacht besteed aan het voetonderzoek. Dit onderzoek duurt ongeveer 40 minuten en bestaat uit een inleidend gesprek om de klacht uit te diepen, functieonderzoek van de voeten, het maken van een podogram (blauwdruk v.d. voeten) en metingen van het scheenbeen, hielbeen, voorvoet en knie op de podoscoop (voetspiegel). Uit die gegevens van het onderzoek volgt een advies.

Uitkomst van het voetonderzoek kan zijn dat voor u unieke podologische zolen (flexibele dynamische zolen die de voet van het eerste hielcontact tot aan de afzetfase begeleidt) de oplossing zijn. De oplossing zou ook een silliconen-orthese kunnen zijn, deze wordt gebruikt voor hamertenen of pijnlijke likdoorns tussen de tenen.

U kunt ook bij ons terecht voor unieke sportvoetbedden met name voor langeafstandslopers, zowel wanneer er sprake is van een overbelastingsblessure als in de preventieve sfeer. Lange afstandslopen is al 25 jaar een passie van André Agterberg waardoor hij veel ervaring heeft met het maken van op de persoon toegesneden sportvoetbedden. 

Schoenmakerij Agterberg behoudt zich het recht voor af te wijken van onderstaande prijzen.

 Indicatie van onze prijzen
 
 Consult (voetonderzoek)
 € 25,00
 Podologische zolen
 € 85,00
 Orthopedische zolen
 € 85,00
 Sportvoetbedden
 € 65,00
 Siliconen-orthese (consult gratis) v.a.
 € 13,50
 Repareren van uw oude
 podologische zolen v.a.
 € 12,50

Schoenaanpassingen aan confectie schoenen behoren ook tot de mogelijkheden. Wanneer u vragen heeft schroom niet om bij ons langs te komen of per mail uw vragen te stellen!

Een consult voor voetonderzoek alléén op afspraak!

Tijdens het voetonderzoek - op afspraak - worden uw klachten in kaart gebracht.