Lid worden?

Beginnende schakers:


Bent u nog nooit lid geweest van een schaakclub, maar weet u wel al uw vrienden te verslaan als u een vriendschappelijk potje tegen hen speelt? Wilt u graag beter worden in het spel en zoekt u meer uitdaging? Op dinsdagavond vanaf 20.00 uur wordt er in buurtcentrum De Romein de interne competitie van schaakclub Maastricht gespeeld. 

Voor potentiële seniorleden geldt, dat als u eens kennis wil maken met onze vereniging, u vrijblijvend enkele avonden kunt meespelen, zonder enige kosten of verplichting. U kunt natuurlijk ook van tevoren contact opnemen met de voorzitter of interne wedstrijdleider (contactgegevens onder het kopje "Bestuur" bij "Over Schaakclub Maastricht").

Als u besluit om gewoon eens langs te komen en u mee wil spelen, zorg dan wel dat u vóór 8 uur aanwezig bent, en geef aan bij de interne wedstrijdleider dat u mee wil spelen. Dan zorgt hij ervoor dat u ingedeeld wordt. 

Gevorderde schakers:

Heeft u veel schaakervaring en denkt u zelf een aardig potje te kunnen schaken? Ook dan bent u van harte welkom om eens langs te komen op een clubavond. Op een gemiddelde dinsdagavond zijn er tegenstanders te vinden in de speelsterkte 1000 tot en met 2100. Geef uw speelsterkte door aan de wedstrijdleider en hij zal uw koppelen aan een tegenstander van gelijk niveau.
Comments