Nieuws‎ > ‎

Update externe competitie

Geplaatst 12 dec. 2016 09:10 door Joost de Bruin
Met de 3e ronde van de LISB-competitie op komst is het wellicht goed de balans op te maken. 

Het eerste team heeft in de 2e ronde teleurstellend verloren van het op papier zwakkere DJC 2. In een licht verzwakte opstelling waren het verrassend genoeg de borden waar het ratingverschil het grootst was (in positieve zin), waar de punten verloren werden. Normaal gesproken een enkele nederlaag geen probleem hoeven te zijn, ware het niet dat Blerick onverwacht een grote titelkandidaat blijkt te zijn. Zij  hebben zich dit seizoen aanzienlijk versterkt en dat blijkt tot nu toe ook duidelijk uit de behaalde resultaten. Blerick gaat aan kop.

Het 2e team staat voorlopig ongedeeld eerste. Zowel in de eerste als tweede wedstrijd werd er gewonnen, soms met wat geluk. Een prima uitgangspositie voor de derde wedstrijd tegen Kerkrade.

Het 3e team staat op 3 uit maximaal 4 te behalen punten, hetgeen uitstekend is. Zeker als daarbij bedacht wordt dat het 3e team dit jaar voor het eerst in de 2e klasse speelt. Goed is het ook om te zien dat nieuwelingen in de externe competitie (Rezar, Jephte en Bas) het goed doen!

De bijgewerkte standen zijn naast de LISB-competitie ook op deze website te vinden onder het kopje 'externe competitie'.
Comments