Squashclub De Zandbergen

Welkom

Welkom op de clubsite van Squashclub De Zandbergen, de squashclub van De Noorderkempen en omstreken.

Waarom lid worden?

Squashclub De Zandbergen is een gezellige squashclub voor recreanten en competitiespelers. Wij trainen op maandag van 18:30 tot 20:30, en op woensdag van 20:30 tot 22:00, en op zondag van 10:30 tot 11:30. Competitiewedstrijden vinden meestal plaats op vrijdagavond.

We zijn een squashclub voor de hele regio. Spelers komen om te squashen uit Achterbroek, Brecht, Brasschaat, 's-Gravenwezel, Gooreind, Kalmthout, Lille, Maria-ter-Heide, Oelegem, Oostmalle, Overbroek, Ranst, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Sint-Antonius, Sint-Job-in-'t-Goor, Sint-Lenaarts, Westmalle, Zoersel en verder.

De vereniging biedt haar leden de kans om op vaste tijdstippen de squashsport te beoefenen. In de club kun je wekelijks tegen anderen spelen. Competitiespelen is niet verplicht. Wel proberen we het niveau te verhogen - het belangrijkste doel is het voorbereiden van de leden tot spelen van competitiewedstrijden. In functie van het aantal potentiële competitiespelers worden ploegen opgesteld in de provinciale of nationale afdeling. Alle leden krijgen de kans om aan deze competities deel te nemen. Wekelijks krijg je de kans wedstrijden te spelen en te trainen met de andere leden van de vereniging.

Er is geen afzonderlijke jeugdwerking. Jeugdspelers spelen mee met de volwassenen en worden door hen begeleid.

Doelgroep : recreatieve squashers die een basiskennis hebben van de squash sport en die hun techniek willen bijschaven. De leden worden op termijn van 1 jaar ingeschakeld in de competitie.

Leeftijd : jeugdspelers vanaf +-16j (doch geen aparte jeugdwerking) tot senioren.

Niveau : beginners tot gevordenen, doch er wordt wel verwacht dat de spelers enig talent hebben voor het beoefenen van de sport.

Wij verhuren géén banen

Voor de losse verhuur van banen, zie een van de volgende links van het sportcentrum:

www.dezandbergen.be/

facebook

Wat is het Beste van Onze Club?

Squashen met en tegen verschillende tegenstanders op alle niveau's

Gezelligheid

Mogelijkheid tot deelname aan squashcompetitie en tornooien

Lidmaatschap en verzekering Vlaamse Squashfederatie