arhiva

 

 

 

 

Bratu po oružju , policijskom generalu Slavku Muži , podupiratelju aktivnosti skupine " Branitelji s Banovine "  čestitamo na izboru za zamjenika predsjednika Gradskog vijeća grada Gline te ovom prilikom mu na raspolaganje stavljamo sebe , sva sredstva  s kojima raspolažemo i sve potrebno kako bi svoju funkciju obnašao na korist Hrvatskog naroda i Katoličke vjere . Muža tvoji suborci su uz tebe . 

U Sisku 28.07.2009                                                                                                                     Skupina " Branitelji s Banovine "

 

Bratu po oružju , satniku Željku Soldi  dragovoljcu HOS-a , podupiratelju aktivnosti skupine " Branitelji s Banovine " čestitamo na izboru za vijećnika u skupštini Županije Sisačko - Moslavačke te ovom prilikom mu na raspolaganje stavljamo sebe , sva sredstva  s kojima raspolažemo i sve potrebno kako bi svoju funkciju obnašao na korist Hrvatskog naroda i Katoličke vjere . Želja tvoji suborci su uz tebe . 

U Sisku 28.07.2009                                                                                                                       Skupina " Branitelji s Banovine "

 

Gordani Dumbović pripadnici skupine " Branitelji s Banovine " čestitamo na izboru za vijećnicu u skupštini Sisačko - Moslavačke Županije , te ovom prilikom joj na raspolaganje stavljamo sebe , sva sredstva s kojima raspolažemo i sve potrebno kako bi svoju funkciju obnašala na korist Hrvatskog naroda i Katoličke vjere. Goga tvoji suborci su uz tebe.

U Sisku 26.07.2009                                                                                                                      Skupina " Branitelji s Banovine "

 

Bratu po oružju , bojniku Željku Kardašu pripadniku skupine " Branitelji s Banovine " čestitamo na izboru za predsjednika skupštine Županije Sisačko - Moslavačke te ovom prilikom mu na raspolaganje stavljamo sebe , sva sredstva  s kojima raspolažemo i sve potrebno kako bi svoju funkciju obnašao na korist Hrvatskog naroda i Katoličke vjere . Želja tvoji suborci su uz tebe .

U Sisku 25.07.2009                                                                                                                       Skupina " Branitelji s Banovine "

 

Bratu po oružju , časničkom namjesniku Damiru Markušu pripadniku skupine " Branitelji s Banovine " čestitamo na izboru za gradskog vijećnika u gradskom vijeću grada Kutine  te ovom prilikom mu na raspolaganje stavljamo sebe , sva sredstva  s kojima raspolažemo i sve potrebno kako bi svoju funkciju obnašao na korist Hrvatskog naroda i Katoličke vjere . Hosovac tvoji suborci su uz tebe .

U Sisku 25.07.2009                                                                                                                       Skupina " Branitelji s Banovine "

 

Bratu po oružju , policijskom naredniku Darku Dumboviću pripadniku skupine " Branitelji s Banovine " čestitamo na izboru za predsjednika gradskog vijeća grada Petrinje  te ovom prilikom mu na raspolaganje stavljamo sebe , sva sredstva  s kojima raspolažemo i sve potrebno kako bi svoju funkciju obnašao na korist Hrvatskog naroda i Katoličke vjere . Dara tvoji suborci su uz tebe .

U Sisku 25.07.2009                                                                                                                       Skupina " Branitelji s Banovine "