Päivitetty 22.9.2017

   
Tervetuloa Jäseneksi!

    
    JÄSENEDUT

Savonetin vertaisohjaajat tekevät tarvittaessa jäsenille myös kotikäyntejä.  Kotikäynneillä pyrimme auttamaan kotitietokoneen ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä, kuten tietoturvapäivityksissä, oheislaitteiden ja ohjelmien asennuksessa sekä laajakaistaongelmissa. Emme ole ammattilaisia. Pyrimme auttamaan taitojemme mukaan.

Tarjoamme tukea Windows-käyttöjärjestelmiin. Meillä ei valitettavasti ole osaamista Linux- eikä Machintosh-koneista. Rajaamme paljon aikaa vaativat ja selkeästi ATK-yritystoiminnan piiriin kuuluvat tehtävät toimintamme ulkopuolelle.

Kotikäyntipyynnön voit jättää puhelimitse numeroon
0400 617534.
Pyrimme suorittamaan kotikäynnin viikon sisällä kotikäyntipyynnöstä. 
    
Jäsenenä voit osallistua opintokerhoihin, tuutoritoimintaan, tutustumiskäynteihin yms.  Yhdessä voimme myös vaikuttaa ikääntyviä koskevaan päätöksentekoon. 
 
Jäseneksi voit ilmoittautua:   
- puhelimitse numeroon 0400 617 534
- Sähköpostilla: savonett(at)dnainternet.net 

- heti sähköisellä jäsenhakemuslomakkeella tästä.
- jonkun tuutorin tai jäsenen kautta

Jäsenyytesi on voimassa, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenyytesi ja olet maksanut jäsenmaksun yhdistykselle. 

Jäsenmaksu vuonna 2017 on  15 €. 
Yhteisö-/kannatusjäsenmaksu vuonna 2017 on 50 €
 
    JÄSENKERHO

Kaikille Savonetin jäsenille avoin kerho kokoontuu Kuopiossa syys- ja kevätkaudella kerran kuukaudessa. 

  • keskiviikko 13.9. klo 14 - 16 Facebook-profiilin luominen, Kansalaisopiston luokka D164. Ota oma kone mukaan!
  • tiistai 3.10. klo 13 - 15 Verottajan sähköiset palvelut ja pankin mobiilisovellukset ja verkkoasiointi. Paikalla verottajan ja Nordean edustajat. Kaupunginkirjaston atk-luokka. Huom! paikka kirjastossa muuttunut.
  • keskiviikko 15.11. klo 14 - 16  Kuvapalvelu Instagram ja valokuvat verkossa. Ota oma kone mukaan! Kansalaisopisto luokka D164
Jäsenkerhot Iisalmessa
  • torstai 12.10. klo 10.00 - 11.30 Asiaa nettiyhteyksistä: miten luon verkkoyhteyden, mitä vaihtoehtoja on, perustermistöä aiheesta, Kulttuurikeskuksen atk-luokassa 
  • torstai 2.11. klo 10.00 - 11.30 Mobiililaitteet: asiaa mobiililaitteista (älypuhelimet ja tablettilaitteet), Kulttuurikeskuksen ATK-luokka 
Syksyn aikana järjestetään jäsenkerhoja myös Varkaudessa. Niistä tiedotetaan jäsenille erikseen.

Jäsenkerhoon ei tarvitse ennakkoilmoittautua - tervetuloa mukaan!


JÄSENTIEDOTE
 
Jäsenille tiedotetaan jäsenkokouksista ja muista jäsenasioista tämän sivuston lisäksi kaksi kertaa vuodessa ilmestyvillä jäsentiedotteilla, jotka ovat luettavissa myös internetin kautta. Jäsenmaksut postitetaan  jäsenille.
  

 

       
Puuhakas pysyy terveenä

Harrastukset pidentävät selvästi ikää. Mielekäs tekeminen tuo lisää elinvuosia varmemmin kuin kolesterolin alentaminen tai tupakoinnin lopettaminen.

Elinikää lisää me-henki, eli johonkin kuulumisen tunne. Harrastaminen ja puuhastelu yhdessä muiden kanssa lisäävät tätä tunnetta.