Naslovna strana


Poruke slati na : mojstilyes@gmail


NJEGA TIJELA U OVE ZIMSKE DANE
                    
Moj stil me tjera u ove zimske dane da svom izgledu posvećujem mnogo više pažnje i vremena.Veoma je teško nadoknaditi izgubljenu vlagu kože i da bi ostala lijepa , nježna i njegovana za vrijeme kad ponovo treba da se pojavi na svijetlo dana.

U svakom slučaju prepuštam se kupkama svako treći dan u koje stavim dosta mekinja,lavande eteričnog ulja, meni dragih mirisa.Tako uz nježnu masažu tijela s tim malo grubljim sastavom u vodi budim u sebi svaku poru koja se začepila od nakupljenih masnoća i znoja koji nije mogao da izađe jer nikad mi nije bilo dovoljno vruće.

Poslije te masaže moje tijelo bude svo pomalo crvenkasto i nadraženo.Zatim uzmem neke hranljive kreme te na komad vate maslinova ulja i sva se namažem.
Obučem neku staru piđamu kojoj neće smetati masnoća i fleka.Tako se poslije toga osjećam lijepo i elastično.Ko od majke rođena.Jednostavno se preporodi i duša i tijelo.Probajte ovaj užitak je za deset.............UVOD :Kakav je vaš stil?Pišite ovdje o svemu putem komentara,postavljajte pitanja i odgovarajte na pitanja koja želite.
        

Pišite  na meil: mojstilyes@gmail.com ili u komentare ispod i vaši će komentari uskoro biti

COOL STIL

Robovi cool stila.Svi furaju istu furku.Frizure,odjeća ,šminka i načini korištenja sve su kopije jedno od drugog.Rijetki su oni koji imaju hrabrost da urade nešto po svom.Nije furka biti što i svi već biti ono što jesi.Obuci ono što voliš,u ćemu se dobro osjećaš.Nabaci friz koji niko nema,a tebi se svidja boli te briga jel  šik ili ne ako se ti dobro osjećaš. Imaj svoj stil,svoj smisao života,budi ono što jesi a ne što drugi ti nameću.

BAJKA UŽIVO

Jučer smo bili svjedoci bajke...uživo.Svako od nas ko sumnja u postojanje prinčeva i princeza ,prevari se.Čarolija iz bajke je bila stvarnost koja je postignuta novcem a ne čarobnim štapićem.Bilo kako bili smo svjedoci ostvarenja još jednog sna obične djevojke koja je imala sreće da doživi bajku uživo. 


Takodjer ja sam i ovdje: