Etusivu

    
        

Inarin kunnassa toimiva Saariselän Urheilukalastajat ry on
perustettu 29.10.1995 Saariselällä.

Jäsenmäärä vuoden 2019 alussa on 143. Seuran jäsenistä puolet asuvat Inarissa tai muualla Lapissa ja puolet etelämpänä Suomea.

Tukikohta on Saariselän matkailukeskuksen pohjoispuolella oleva Salmijärvi. Järvi on metsähallitukselta vuokralla ja sen kalakantaa hoidetaan
istutuksin seuran varoilla joka vuosi. Salmijärvellä on kota ja tulipaikka sekä vene jäsenten käyttöön.

Toimintaa on vuoden mittaan useasti. Kevättalvella Myössäjärven yleiset pilkkikilpailut, jäsentenväliset pilkit, jäsenten kesäreissu, Mulkun ahven- ja haukikisat ja yleinen tapahtumapäivä Salmijärvellä syyskuussa. Puhumattakaan jäsenten omatoimiretkistä.

Yhdistykseen kuulumattomat voivat ostaa kalastusluvan 15 € päivä ja se oikeuttaa yhden istukaskalan ottamiseen (rautu, taimen, siika). Kodan ja saunan vuokraus yksityistilaisuuksiin myös mahdollista.

Tervetuloa Salmijärvelle elämyksiä kokemaan tai vaikka jäseneksi!

Seuran Facebook-sivut  löytyvät osoitteesta:

Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla seuran tilille liittymismaksu ja jäsenmaksu. Liittymismaksu on vuonna
2019 30 € ja jäsenmaksu  30 €, eli yhteensä 60 € ekana vuonna. Jatkossa vain vuosittainen jäsenmaksu.Maksu suoritetaan tilille FI96 5641 4220 0191 17.Maksun suoritettuasi lähetä yhteystietosi (nimi,osoite,sähköposti)sähköpostiin: saukry@gmail.com Mikäli innostut liittymään seuraan, saat lisätietoja sähköpostista: saukry@gmail.com tai hallituksen jäseniltä.