Home

Sinds begin 1998 ben ik werkzaam als zelfstandige op het gebied van interim, projecten en evenementen, handelend onder de naam Satura.

Bij mijn opdrachten draait het meestal om regelen, organiseren, structureren en begeleiden. Dat kan zijn op een afdeling van een commerciƫle of non-profit organisatie of binnen specifieke projecten en evenementen. Alhoewel mijn werkveld altijd hetzelfde is, verschilt de inhoud van mijn opdrachten toch sterk, van het opzetten van de interne organisatie bij een groeiend bedrijf, het reorganiseren en/of herstructureren van bestaande afdelingen als het niet lekker loopt, het invullen van een tijdelijk capaciteitstekort, het tijdelijk aansturen van een afdeling, tot het begeleiden en opleiden van medewerkers die meer potentieel lijken te hebben dan eruit komt.

De overeenkomst is dat het in al deze projecten om mensen gaat. De mensen die opdrachten geven en de mensen die opdrachten uitvoeren, en de communicatie tussen deze twee groepen. Mensen die chaos creƫren en mensen die duidelijkheid willen. Onderlinge verstandhoudingen, onuitgesproken irritaties en communicatiestoornissen. Mensen zijn altijd de basis van een verandering en zullen daarom naar mijn mening ook altijd aan de basis staan van het proces om tot het einddoel te komen.

Als je meer over mij of mijn werkwijze wilt weten, dan kun je meer informatie vinden op deze website. Maar je kunt natuurlijk ook meteen naar de contact-pagina gaan even persoonlijk contact met me opnemen!

Hartelijke groet,
Simone Smid