Nieuws‎ > ‎

Lunchkumpulan 30 november 2018

Geplaatst 16 dec. 2018 02:32 door St. Satu Budaya   [ 16 dec. 2018 02:35 bijgewerkt ]

Laatste Lunchkumpulan van het jaar

Op vrijdag 30 november vond in de grotere zaal van de Emmauskerk de laatste lunchkumpulan (lunchbijeenkomst) van het jaar van Stichting Satu Budaya plaats. De kumpulan was druk bezocht en omdat het tegen Sinterklaas liep, werden de bezoekers verwelkomd met koffie/thee met pepernoten en speculaasjes. Het was een gezellige drukte; iedereen kon weer met elkaar bijpraten en huisband “JAWWA” speelde diverse liedjes in het Engels, Indonesisch en Nederlands. Omdat vaste zangers Wanda deze keer afwezig was, viel Nina voor haar in met haar stem als een nachtegaaltje...
De “Indische” versie van “Zie ginds komt de stoomboot” oogstte veel bijval, er werd uit volle borst meegezongen.
Er werd een gedicht voorgedragen dat ging over 'Ouder worden', maar dan vooral over de veerkracht die mensen in zich hebben.

Zoals gewoonlijk konden er weer lekkere Indische snacks worden besteld en gegeten en de “tjendol” (drank van kokosmelk met suiker, zout en stukjes jackfruit) vond ook gretig aftrek.

Ter afsluiting van het jaar was Surinaams/Antilliaans koor “Ala Kondre” (Alle Volken) uitgenodigd om te komen zingen. Prachtige gospels en liederen in kerstsfeer galmden door de zaal.

Stichting Satu Budaya wenst iedereen een “Selamat Hari Natal dan Tahun Baru” (Mooi kerstfeest en gelukkig nieuwjaar) en bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid waardoor de lunchkumpulan elke keer weer kan doorgaan.

In februari 2019 zal de eerstvolgende lunchkumpulan plaatsvinden. Foto's kunt u bekijken via:

https://photos.app.goo.gl/4toySo2C8QcAYt5G6

Comments