Menneet kisat ja kunniataulu


10. Sarvilahden maraton juostiin 23.11. ajankohtaan nähden hienossa syyssäässä. Maaliin tuli 35 juoksijaa, mikä on osallistumisennätys. Reittiennätys tehtiin naisten maratonilla ja yleisesti ottaen ajat olivat hyvää luokkaa. Useampi juoksija juoksi ennätyksensä.

Kauden 2018-2019 kunniataulu

Jari Hostikka 1 x maraton, 3 x puolimaraton
Lasse Tolonen 2 x puolimaraton, 2 x 14 km
Kirsti Ström 3 x maraton
Elina Kälviäinen 3 x puolimaraton
Pasi Martin 2 x puolimaraton, 1 x 14 km
Tanja Ronkainen 2 x puolimaraton, 1 x 14 km
Kimmo Heikkinen 3 x puolimaraton

Paikalla olleille on jaettu mitalit, muut saavat ne lähiaikoina.


Kuvissa neljä juoksusarjan läpijuossutta juoksijaa.

Neljän vuodenajan maraton- ja puolimaratonsarjan 2017-2018 suorittaneet juoksijat

(Luvussa huomioidaan Sarvilahden maratonien 1-5 suoritukset)

Jari Hostikka            4 x puolimaraton ja 1 maraton

Kimmo Heikkinen   5 x puolimaraton

Tero Hagstedt         5 x 14 km

Elina Kälviäinen       4 x puolimaraton


                                Kolmesta suorituksesta juoksusarjassa palkitut

Hans Swahn                3 x maraton
Markku Lautamäki     3 x puolimaraton
Lasse Tolonen            3 x puolimaraton

5. Sarvilahden maraton - kesäosakilpailu

Sarvilahden maratonsarjan kesäosakilpailu juostiin hienossa kesäsäässä 9.6.. Aurinko paistoi ja lämmintä oli n. 18 astetta. Matkaan lähti 22 juoksijaa, mikä on kisan ennätysosanotto.

Hienossa säässä tehtiin reittiennätykset miesten puolikkaalla ja 14 km:n matkalla. 14 km:n matkalla tehtiin myös suoritus takaperin juosten (siis selkä edellä). Myös useita omia ennätyksiä rikottiin.

Juoksusarjan juoksi läpi kaikkiaan 4 juoksijaa. Lisäksi 2 juoksi 3 osakilpailua viidestä. Koko sarjan juosseet palkittiin hopeamitaleilla ja 3 osakilpailua juosseet pronssimitaleilla.

4.Sarvilahden maraton - kevätosakilpailu

Kevätosakilpailun 25.3. koittaessa ei keväästä ollut tietoakaan. Lunta oli tullut runsaasti maaliskuussa eikä se ehtinyt sulaa pois ennen kisaa. Niinpä kisa jouduttiin käymään kelirikkoreitillä. Silti paikalla oli kiitettävästi väkeä, osallistujaennätykseksi kirjattiin 17 henkeä.

3. Sarvilahden maraton - talviosakilpailu


Kisa juostiin 13.1.2018 erinomaisissa olosuhteissa. Pakkasta oli n. 5 astetta, mutta tiet olivat kuivat, lumettomat ja jäättömät. Pakkanen oli lisäksi kovettanut hiekkatiet. Tuulta ei juurikaan ollut. Olosuhteet siivittivät osallistujat hyviin tuloksiin, naisten puolikkaalla juostiin hieno reittiennätys. Useampi kisaaja juoksi lisäksi oman ennätyksensä.

Kisassa oli 7 osallistujaa.


2. Sarvilahden maraton - syysosakilpailu

Kisa käytiin 11.11.2017 sateessa ja tuulessa, josta johtuen oli aika viileää. Lämpötila oli pari astetta plussan puolella. Reittiennätykset rikottiin silti kaikilla matkoilla.Matkaan lähti 11 juoksijaa.1. Sarvilahden maraton

Lähtö Loviisan jäähallilta sunnuntaina 1.10.2017 klo 11. Puolimaratonille lähti 6 henkilöä, 5 puolikkaalle ja 1 14 km lenkille.  Sää upea, +8 astetta lämmintä, kevyt tuuli, pilvistä. Koska oli ensimmäinen kisa tuli reittiennätykset molemmilla matkoilla.