Om tegningerne

På disse sider kan du finde en beskrivelse af tegningerne


* = Ekstern side. Jeg anbefaler, at du trykker på Shift, for at åbne dem i et nyt vindue eller Ctrl, for at åbne dem i en ny fane (Firefox og IE 7.0)

Om tegningerne

Her på denne side vil du kunne se beskrivelser af nogle af billeder og evt., hvad de er lavet til, hvis det skulle være relevant. Det vil være en fordel, hvis du åbner galleriet i et andet vindue, eller en anden faneblad, mens du læser denne side. Klik på nedenstående kategorier:

Kategorierne er lagt i alfabetisk rækkefølge og antallet af billeder i hver kategori er angivet i () til sidst på hver linie! Og i øvrigt skal du ikke tage det, der står om hvert enkelt billede alt for bogstaveligt. Der er nogen gange brugt lige vel rigeligt med fantasi vedr. billederne historie!

 Bemærk : De fleste af de tegninger, der er offentliggjort under SarrusArt er lavet på computer, men, hvis du klikker på nedenstående link, vil du kommer til en mappe, som du ikke har adgang til, hvis du bare klikker på "Galleri" i menuen. Og det er tegninger, der er tegnet i hånden. Og det er fordi, der ikke er signatur på. Så du bare skal vide, hvordan og hvorledes, det forholder sig med de billeder. Her kan du se linket til dem:

http://picasaweb.google.com/SarrusArt/TegnetIHNden?authkey=CnrIIgI9EPs