• Βοήθεια στην πλοήγηση του δικτυακού τόπου elekro-logika

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα Βοήθεια στην πλοήγηση του δικτυακού μας τόπου elektro-logika. Εδώ θα βρείτε βασικές οδηγίες και κατευθύνσεις που θα κάνουν την πλοήγηση στις σελίδες μας πιο εύκολη, γρήγορη και αποδοτική

Οι ιστοσελίδες μας

Οι ιστοσελίδες μας κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συμβατές με όλους τους πλέον δημοφιλείς πλοηγητές διαδικτύου (Web Browsers) όπως Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari κ.ά. Έτσι οποιοδήποτε πλοηγητή και αν χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα.

Στις ιστοσελίδες μας όμως εκτός από HTML κώδικα, εφαρμόζονται πολλές νέες τεχνικές από τις διαθέσιμες για την ανάπτυξη εφαρμογών στο διαδίκτυο, όπως JavaScript, Style Sheets, RSS Feed κλπ. Έτσι για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε πλοηγητή προσφάτων εκδόσεων ο οποίος μπορεί να αναγνωρίζει και να εφαρμόζει αυτές τις τεχνικές.

Επίσης , για την καλύτερη επισκόπηση των ιστοσελίδων μας θα πρέπει να χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας ανάλυση οθόνης τουλάχιστον 1024 x 768 pixels (προτείνεται 1280 x 1024) και τουλάχιστον "πραγματικό χρώμα" (true color - 16 bit color depth) ως βάθος χρώματος της οθόνης σας. Προτείνουμε επίσης , να χρησιμοποιείτε "μεσαίο μέγεθος γραμματοσειράς" (medium fonts) που είναι και το προεπιλεγμένο μέγεθος σε όλους τους πλοηγητές. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της οθόνης ορίζονται και μεταβάλλονται μέσα από τις ρυθμίσεις οθόνης που βρίσκονται στον πίνακα ελέγχου του υπολογιστή σας.

 
 
 
Comments