EL CAMP

El recorregut del pitch and putt Sant Cebrià reuneix les normes de l'ACPP per competicions oficials a nivell de Catalunya amb una longitud de 1413 metres. 


Un segon recorregut amb sortides permanents, reuneix les normes de compromís EPPA (European Pitch and Putt Association) per competicions internacionals amb una distancia de 1200 metres.
RECORREGUT FORAT  DESCRIPCIÓ
  1 El forat més curt del recorregut. Obstacle frontal d’aigua. Hi ha un bunker darrera del green a l’esquerra. Es necessari fer un cop precís. 
  2 Tota la part esquerra és fora límits. El green està protegit per un bunker a l'esquerra i hi ha fora límits a la dreta. Donar un bon cop per aconseguir green.
  3 El green està protegit per un bunker frontal. Un grup d'arbres a uns metres a la dreta de la sortida poden provocar un mal cop.

  4 Estret i difícil. Tota la part esquerra es fora límits i els arbres de la dreta, com en el forat anterior, poden provocar un mal cop. Fer green no és fàcil.
  5 Fora límits al final, darrera del green. El green està protegit per un bunker a l'esquerra i un altra a la dreta. Un cop llarg pot significar perill. 
  6 Obstacle lateral d'aigua a l'esquerra. Hi ha dos bunkers a prop del green: un a l'esquerra i l'altre davant a la dreta. Jugar a la dreta del green.

  7 Tota la part dreta es fora límits. Un grup d'arbres a l'esquerra prop del green estan senyalitzats també amb fora límits. Hi ha un bunker darrera del green. Cop recte i precís per fer green.
  8 El més llarg del recorregut. Tota la part dreta es fora límits, així com darrera del green. Hi ha un bunker a l'esquerra prop del green. Anotar un par a la tarjeta en aquest forat no es fàcil.
  9 Obstacle d'aigua frontal. El green està protegit per un bunker frontal. Fora límits per darrera del green. Es necessari fer un cop sòlid per sobre del llac.
  10 Tota la part esquerra es fora límits. El green està protegit per un bunker frontal. Jugar lleugerament a la dreta evita el perill del forat (fora límits i bunker).
  11 Fora de límits a la dreta, a l’esquerra i darrera del green. Bunkers a la dreta i a l’esquerra d’un green lleugerament ovalat i amb un petit piano. Bon cop i bona sort.
  12 Fora límits a l’esquerra i darrera del green. Hi ha un bunker a l’esquerra prop del green. No és fàcil fer green.

  13 Forat sense cap problema. Només hi ha un bunker darrera del green. Par asequible.
  14 Obstacle frontal d’aigua a uns quinze metres de la sortida. Fora límits darrera del green. No hi ha bunkers. Es necessita un cop recte i precís. 
  15 No hi ha fora límits. Un bunker davant i un altra a l’esquerra protegeixen un green lleugerament aixecat. Es aconsellable buscar el centre del green. 
  16 Ample amb fora límits darrera del green. Hi ha dos bunkers: un a la dreta del green i un altra darrera d’ell a l'esquerra. Un cop llarg pot significar problemes. 
  17 Gran bunker davant del green, un altre darrera i fora límits darrera del bunker. Compte amb el bunker frontal.
  18 Obstacle d’aigua lateral a l’esquerra. No hi ha cap bunker. Per acabar el recorregut elegir el pal correcte i golpejar recte a bandera.