PITCH AND PUTT SANT CEBRIÀ

El pitch and putt Sant Cebrià es troba en el terme municipal de Sant Cebrià de Vallalta al cor de la comarca del Maresme, molt a prop de les poblacions costaneres de Sant Pol de Mar i de Calella.

El recorregut és pràcticament pla, mollt amè de jugar. Ideal per aquells jugadors que comencin en aquest esport i interessant pels jugadors més experts degut als diversos obstacles que s'han d'evitar (dos llacs, bunkers i fora de límits).

Inaugurat l'any 1994, el pitch and putt Sant Cebrià ha sofert diverses modificacions tant en el recorregut com en els serveis que ofereix. Construcció d'una casa club amb vestidors, ampliació del camp de pràctiques i en el recorregut del camp: Construcció de nous bunkers, sembra d'un centenar d'arbres i allargament dels forats 11 i 12 entre d'
altres millores.

A nivell organitzatiu de tornejos s'han disputat diversos campionats de Catalunya i diversos tornejos a nivell internacional com el II European Ladies Open (2001), III match Catalunya - Irlanda (2002), Open internacional senior (2005) i Catalan FIPPA Open (2010) entre d'altres.

  https://sites.google.com/site/santcebriapitchandputt/cat2/captura_copa.jpg
No et perdis cap torneig!!!
Setmanals, Mensuals i Ranking Social
d'aquest any 2020!