Sant Andreu foto a foto és un passeig fotogràfic pel districte de Sant Andreu de Palomar.
Benvinguts.

Sant Andreu és un poble (actualment barri del districte 9 de Barcelona) amb una forta identitat; Tanta, que els andreuencs de naixement o els que hem vingut a viure, diem "baixar a Barcelona" o "anar a Barcelona" quan hem d'anar al centre.

Vaig venir a viure a Sant Andreu el 1973, quan la Joana i jo ens vàrem casar. Ja al principi de la meva vida a Sant Andreu vaig forjar un projecte de fer un reportatge fotogràfic del barri, per les petites joies arquitectòniques que hi havia, però per l'alt preu de la fotografia analògica, la dificultad per trobar documentació i la manca de temps, vaig dessistir.

Ara, amb les noves tecnologies digitals i gràcies a uns fulletons distribuits per l'Ajuntament de Barcelona, ha renascut aquest projecte i aquí us el presento, seguint bàsicament aquests fulletons (de fet molts dels textos han estat extrets dels fulletons).

En principi les fotografies són meves, però si voleu contribuïr amb les vostres, amb molt de gust les inclouré, fent esment, naturalment, de la vostra autoria.

Agrairé moltíssim totes aquelles informacions que tingueu a be fer-me arrivar sobre la història dels edificis fotografiats, els seus noms populars, la seva funció.

Les meves fotografies, les publico amb llicència Creative Commons de lliure utilització, citant l'autor, ús no comercial, compartir igual. Estàn optimitzades per la web.

La pàgina està organitzada en diferents itineraris, demano la vostra benvolència fins que la web estigui complerta.
                         
BENVINGUTS A SANT ANDREU!!!

Podeu contactar amb mi a :
  

Únicament per a  les meves fotos
: CC BY NC SAVisites