Tuloksia

 

Etusivu                     Zico                      Blogi                     Galleria                       Tuloksia                   Vieraskirja                    Linkit

Harrastuksia Zicolla on monenlaisia. Minä innostun aina niin helposti kaikesta uudesta, ja sitä sitten tehdään hetki, kunnes Zico kyllästyy koko touhuun tai sitten aika ei yksinkertaisesti riitä tavoitteelliseen harrastamiseen.

Toko

Tokossa ollaan ehditty jo kisoihin astikin. Voin sanoa, että osaamme viihdyttää kisoissa myös yleisöä, itsemme lisäksi. :) Ollaan alettu harjoittelemaan myös noutoa jo, koska pk-puolella tottisosuudessa ei paljon muuta ole kuin noutoa. Niin ja AVO-luokassa pitäisi myös osata noutaa, jos sinne edes koskaan pääsemme. ;) No noutohan Zicolla ei kauhean hyvin onnistu, mies kun on ja pystyy käyttämään ainoastaan yhtä aivosolua kerrallaan. Eihän silloin nouto voi onnistuakaan, kun Zico ei pysty pitämään noutokapulaa suussaan ja samalla istua. Ongelmallista, no jos jollain on vinkkejä niin kirjotelkaahan niitä vieraskirjaan vaikka. :) Tuloksia (tulee myöhemmin)


Pk-jälki

Alotettiin hieman myöhään Zicon kanssa jälkitreenit, sillä aluksi oli tarkoitus, että ykköslajina pk-puolella olisi viesti, mutta kuinkas kävikään ja nyt ei ole toista päätä, jonka luokse Zico juoksisi ja valitettavasti en pysty kloonaamaan itseäni. No, niinpä aloitimme jälkitreenit, vaikkakaan en itse niistä paljoakaan tiedä. Tosin Zicon veljellä Leolla (Harjaselän Originaali) on jo koulutustunnus JK1 eli ehkä saadaan vinkkejä sieltä suunnalta mitä kannattaa tehdä. BH-koe olisi tarkoitus suorittaa kesällä 2008. Saa nähdä miten käy. Tuloksia (tulee myöhemmin)


Näyttelyt

Ollaan käyty myös näyttelyissä, erilaisella menestyksellä. Zicolla on yksi serti Suomesta, joka tuli kun Zico oli ROP ja Zicon tyttöystävä Chai (MV Lion Wolf My Little Ally) sai samaisesta näyttelystä ensimmäisen sertinsä ollen VSP. Kyllä kannatti ajaa Kauhajoelle saakka, kiitos Janica vielä kerran matkaseurasta! Zicolla on myös yksi serti Virosta. Minä olen hieman kadottanut mielenkiinnon näyttelyihin, mutta eiköhän se tässä kesän mittaan taas ilmene jostain. Tuloksia (tulee myöhemmin)