Suomalais-japanilainen sarjakuvaryhmä Sanmagumo 日フィン漫画サークルさんま雲

新しいホームページ Uudet sivut: sanmagumo.info

Tässä Sanmagumo, hei! Olemme vuonna 2013 perustettu sarjakuvaryhmä ja teemme suomalaisiin aihepiireihin liittyviä kokoelmateoksia yhteistyössä suomalaisten ja japanilaisten kanssa, kahdella kielellä. Luomme sarjakuvasiltoja maidemme välille!

もい!(挨拶)フィンランドと日本を漫画で繋ぐサークル「さんま雲」です。フィンランドを中心に活動して、フィンランドについての様々なテーマを漫画にしています。
いままでのプロジェクトの詳細は下の方に。

Ota yhteyttä tai tilaa julkaisujamme: sanmagumo (ät) gmail.com

     

Projektimme:
2013-2014 Yonkoman pään sisällä -trilogia suomeksi sekä kokoelmateos kulttuuritieto-osuuksilla japaniksi. Japanilaisen strippisarjakuvan teoriaa saunaan, talveen ja suomalaisen kulttuurin erikoisuuksiin keskittyvien fanisarjakuvien kautta.
2015-2016 Yokai-projektiYokaita kahdesta maasta sarjakuvinaYokaita kahdesta maasta kuvina sekä näyttelyitä ja tapahtumaohjelmaa. Suomalaisten ja japanilaisten taruolentojen esittelyä ja uusia tulkintoja kahdella kielellä, kahdessa maassa.
2015 Manga Aika Kimalle Herkkuja -kirjat suomeksi ja japaniksi. Suomalaista ja vähän muutakin ruokaa söpömpää fanisarjakuvalinjaamme jatkavina kirjasina.
2016 Sanmagumot matkoilla. Jäsentemme minikulttuurishokkeja toisen maan sarjakuvatapahtumista.
2016 Suomili-projektiSuomili! Sota-ajan tarinoita, jossa Suomen toisen maailmansodan sotahistoriaa sarjakuvin ja artikkelein. Suomusume, kevyempi kokoelma aihepiiristä.

Osallistumme sarjakuvatapahtumiin sekä Suomessa että Japanissa. Tapahtuma- ja julkaisuinfomme vuosien varrelta oheisten linkkien takana. ^^

プロジェクト一覧
2013年2014年 Yonkoman pään sisällä、四コマのぱーんしさっら
 4コマ漫画のセオリー紹介と、フィンランド文化をテーマにした2次創作合同本。
2015年2016年 日フィン妖怪プロジェクト
 日本の妖怪とフィンランドの妖怪を紹介しあう国際交流プロジェクト。画集と漫画を制作。
2015年 まんがアイカきまれ へるっくや
 フィンランド料理をテーマにした2次創作の日フィン合同本。
2016年 フィンランド人コミケ道中記
 C89をはじめ、2015年にメンバーが参加したイベントのレポート漫画。
2016年 スオミリプロジェクト
 フィンランドの冬戦争・継続戦争時代の漫画&コラムを、パロラ戦車博物館・ロッタ博物館などの協力を得て作った日フィン合同誌。

イベント情報・プロジェクトの詳しい情報は->のページまで^^
Comments