Com fer una entrada a Villena.so

Posa títol a l'entrada: el nom del grup en majúscula i el títol de la cançó en minúscula.

L'entrada ha d'incloure com a mínim una descripció del grup, el vídeo amb la cançó, la lletra d'aquesta i una explicació de la tria.

Convé que, primer, redactes l'entrada al teu processador de textos i que corregisques les faltes abans de copiar-la i apegar-la al blog. I vigila amb les lletres!!! A la xarxa trobaràs les de quasi totes les cançons, però no et fies perquè solen estar plenes d'errors ortogràfics i fins i tot estan malament transcrites.

Quan parles del grup o cantant, fes un resum de la informació que trobes a la xarxa, amb les teues paraules, i no oblides citar-ne la font. Explica qui són, d'on són, quan començaren a tocar, quin estil interpreten, quines característiques té la seua música, quins treballs han fet, etc. Explica també com conegueres la cançó, el o la cantant o el grup.

Busca un vídeo de la cançó, si pot ser de bona qualitat, i millor si es veuen els cantants. Posa-hi la lletra i, si creus que n'hi ha paraules que no s'entenen, posa un hipervincle a l'explicació del terme.

Parla de la cançó: de què tracta, en quines circumstàncies la vares conèixer, quines sensacions et desperta, en quins moments l'escoltes i com et fa sentir, etc. Fes-nos estimar-la!!! Explica'ns per què t'agrada i contagia'ns el teu entusiasme!!!

Comments