Forside

              Gandrup Samråd


 

Denne Web-side opdateres ikke længere. Vi har lanceret en ny side for området 9362, her kan du finde alle oplysninger fra denne side + mange mange flere...
Du kommer til siden  www.9362gandrup.dk      her:                                                                                    
                                                                           Boliger til salg i 9362Gandrup                                                                                          http://www.boligsiden.dk/resultat/e3b8641b928b445fa2e439d1cb74b33f

SMS-Hjertestop Ordning

Vi er nu en del af Region Nordjyllands SMS-Hjertestop ordning.
21 personer fordelt på Gandrup, Holtet-Gåser og Ø.Hassing er tilmeldt ordningen og er parat til at rykke ud og yde livreddende førstehjælp hvis og når alarmen går.

Folderen "Udvikling din By" Gandrup - Holtet-Gåser og Ø-Hassing
kan nu downloades på :Et hus til gavn for hele Gandrup  

t
Borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) - her flankeret af rådmand Mads Duedahl (V) - indviede det forvandlede rådhus. Foto: Torben Hansen
– Jeg kan roligt sige, at der forud for denne dag er gået en lang proces. Men vi har fået det, vi drømte om – et stærkt sundheds- og foreningshus til gavn for hele byen og området.
Sådan lød det fra borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S), da han tirsdag eftermiddag indviede det ombyggede rådhus på Borgergade i Gandrup.
To år med forvandling er overstået. De nye rammer omfatter nu såvel lægeklinik som sundheds- og sygeplejeklinik. 
Desuden er der blevet plads til lokalhistorisk arkiv, ligesom en række foreninger rykker indenfor.
Således samles blandt andet Østvendsyssel Vævekreds’ hidtidige to afdelinger i huset, hvor også Hals Sangkor fremover får øvelokaler.
– Det »her er med til at sikre god lægedækning til borgerne, og det vil bidrage til aktivitet for fritids- og kultur- livet, fortsatte borgmesteren, inden han klippede båndet og dermed officielt åbnede sundheds- og kulturhuset.
Gratulanter i hobetal var mødt frem for at overvære indvielsen, der indenfor fortsatte med tale af sundheds- og kulturrådmand, Mads Duedahl (V).
– Det er vigtigt, at sundhed ikke bare er noget, der udøves i Aalborg midtby. Nærheden er væsentlig, og det at vi samler kulturen og sundheden er et udtryk for, at vi har fokus på det hele menneske. Vi skal have et sundt sind i en sund krop. Det kan de her nye rammer medvirke til, bemærkede rådmanden.

Sundheds- og kulturhuset omfatter cirka 2.000 ombyggede kvadratmeter. 
Lægeklinikken udgør det største afsnit, og denne blev allerede taget i brug for noget tid siden. 
I kælderetagen er Hals lokalhistoriske arkiv godt i gang med at etablere sig. Her får arkivet moderne rammer for opbevaring af gamle aviser, fotos og bogudgivelser. 
Ligeledes kan Hals Sangkor imødese velindrettede lokaler til øvetimerne, når koret i begyndelsen af det nye år rykker indenfor.
I det hele taget er der gjort meget for at skabe optimale betingelser for de mange brugere, som fremover får bygningen til at emme af aktivitet hele dagen
Adskillige mødelokaler bidrager ligeledes til helheden, som også sættes i relief af, at der fremover blandt andet skal holdes rygestopkurser og rehabiliteringsforløb i bygningen.

- Vi glæder os til for alvor at tage huset i brug, siger formanden for Gandrup Samråd, Arne Jacobsen.
– Det kommer til at betyde meget for hele området. I stedet for en stor, tom kolos midt i Gandrup, har vi nu fået et levende hus. Det vil medvirke til at skabe en bedre by og sikre aktivitet i området.
Ombygningen af det tidligere rådhus har kostet 7,5 millioner kroner.
!