Salvem la selva

Un grup de l'alumnat de l'ESO de l'Institut Fort Pius de Barcelona hem posat en marxa el projecte “SALVEM LA SELVA” mitjançant el qual volem donar suport a la campanya “Mobilitzat per la selva” que impulsa l'Institut JaneGoodall. El nostre propòsit és contribuir a la protecció dels ecosistemes africans mitjançant el reciclatge de mòbils vells. 

segueix-nos
    Facebook SLS    Canal Youtube SLS

El nostre projecte es fonamenta en tres línies d'actuació:

  1. Investigar i aprendre qüestions relacionades amb els primats, la selva africana, les mines de coltan i els abusos que es puguin estar produint
  2. Sensibilitzar la ciutadania sobre les conseqüències que la nostra alta demanda de coltan, cassiterita i altres minerals per a productes electrònics té en el nostre entorn i en els llocs d'origen
  3. Recollir el màxim nombre de mòbils i lliurar-los a l'Institut Jean Goodall on gestionen la seva reutilització o reciclatge.

L'objectiu de la nostra primera acció és la recollida de 100 mòbils abans del 28 de febrer de 2015. Únicament recollim telèfons mòbils, en funcionament o no, amb bateria (però sense carregador ni tarja SIM ni cap altre element). 


Els primers mòbils que hem recollit