Великата американска клозетна революция
ВЕЛИКАТА АМЕРИКАНСКА
КЛОЗЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ

1_147.jpg


На 09 Януари 2017 американските медии съобщиха, че след щата Северна Каролина срещу "клозетната революция" на Обама се е обявил и Тексас. Родителите се страхуват за децата си и настояха училищата и детските градини в щата да бъдат защитени законово от хомосексуално-педофилския радикализъм на Барак Обама.
В отговор губернаторът на Тексас Дан Патрик анонсира нов щатски законопроект, според който всички граждани на щата, които са родени като мъже, трябва да използват мъжките клозети, а всички, родени като жени - женските клозети.
На пръв поглед: какво толкова странно и непонятно има? Открай време мъжете влизат в мъжките тоалетни, а жените - в женските? И за това ли вече трябва да се приема специален закон?
Проблемът е обаче, че след "клозетната реформа на Обама," която позволи всеки да си избира в коя тоалетна да влезе "по желание" и "по чувство", дори "по начин на мислене"- този въпрос се превърна в един от главните за съвременната традиционна Америка.
Както е известно, чрез своята "тоалетна реформа" Обама наложи на всички щати така наречената "клозетна демокрация".
Казано по-простичко: цялата реформа на Обама по въпроса се свежда до това, че всеки "нетрадиционен" американец има пълното право да пикае и да се изхожда по голяма нужда в момичешките тоалетни на всяко училище и детска градина в САЩ, както и във всички тоалетни на държавните учреждения.
Освен това, Обама позволи на "нетрадиционните" мъже да се къпят в баните с малки момичета, както и да живеят в женски общежития всички онези, които боледуват от нарушения в половата идентификация.

2_91.jpg

На всичко отгоре Обама въвевде своята "клозетна демокрация" по абсолютно диктаторски начин и без алтернатива. Той отиде толкова далеч, че държавните училища и учреждения, които се осмеляваха да се откажат от "клозетната реформа", мигом се лишаваха от държавно финансиране, дотации и дори от възможност да получават държавна поръчка.
Тази крайно радикална "клозетна реформа" особено възмути родителите, които искаха да защитят децата си от либералната "обамотоалетност". Американските родители открито изразиха опасения, че тези "клозетни реформи" нарушават обществената сигурност и са опасни за децата и жените в САЩ.
13 американски щата сега съдят държавата с изискване да отмени клозетната реформа на техните територии. Тази борба против "Обамо-клозетната-диктатура" се води от Тексас. Губернаторът на щата заяви: "Народът на Тексас ни е избрал, за да защитаваме здравия разум, морала и обществената сигурност." 

Алтернативен метод за борба срещу обамоклозетните перверзии станаха щатски контра-закони.

Първият щат, който предложи да се определи законово разделението на тоалетните на мъжки и женски и да не се допуска "клозетно самоуправство", беше Северна Каролина.

В отговор на това нетрадиционните обамовски радикали се обявиха в единен фронт срещу традиционния щат Северна Каролина. Големи корпорации, спортни лиги и дори бизнес-корпорации (пропагандиращи унищожаването на традиционните ценности) като отмъщение за съпротивата демонстративно изнесоха бизнеса си от щата, а също и отмениха доходни спортни шампионати на територията му.

По същия начин днес влиятелни американски хомосексуални и педофилски пропагандистки групи заплашват Тексас с "нетрадиционни санкции": ако щатът се откаже от "клозетната обамодемокрация", бил щял да загуби от 964 милиона до 8,5 милиарда долара инвестиции, както и веднага бил щял да се лиши от 185 000 работни места.

В отговор на санкциите на хомосексуалния и педофилски елит на Америка най-борбените американски щати - Северна Каролина, Вирджиния и Кентъки са предложили контра-законопроекти в своите щати, които ще закрепят абсолютната невъзможност за "вариативност" и "радикализация" на клозетите върху техните територии.

След като към тях вече се присъедини и Тексас, вече 4 американски щата могат законодателно да закрепят това правило, което довчера се смяташе просто за "здрав разум" и, както изглеждаше, нямаше "нужда" от законодателно регулиране - мъжете да чишкат в мъжките клозети, а жените - в женските.

Някои смятат, че така Обама просто действа според собствената си природа - многократно е публикувана неговата снимка от студентските години с тогавашния му интимен приятел.

Но очевидно нещата опират не само до лична полова идентификация, а са доста по-дълбоки - след като внезапно се оказа, че става дума за бизнес-корпорации с милиарди долари годишен оборот, подкрепящи "великата американска клозетна революция". Така или иначе, Обама все пак е само един човек - днес президент, утре аут. Корпорациите и милиардите обаче остават - остава и само да се гадае защо американският "елит" толкова иска да улесни лица с нарушения в половата идентификация да имат пълното право да се разпасват, в буквалния смисъл, пред американските жени и деца.
А за хората (нормалните хора) в другите страни остава да се чудят: "Перверзна система ли е американската демокрация или да?"
Към този любопитен въпрос може да се добави само още един: "А защо само американската?"

Любомир Чолаков

Информационен източник: https://www.lifesitenews.com/news/public-reacts-to-texas-proposed-bathroom-privacy-law-with-praise-protests