Welkom op mijn website!

Wat doet The Drama Queen?

Ik geef trainingen in alle vormen van improvisatietheater. Van theatersport tot De Vloer Op. Van lange impro tot korte impro. Dit zowel aan beginners als gevorderden. Deze vorm van theater is ook zeer geschikt als eenmalige workshop tijdens een vrijgezellenfeest, teambuildinguitje of personeelsdag.


Wat mag je van een cursus of workshop van The Drama Queen verwachten?

* Er wordt snel een veilige werk-/speelomgeving gecreëerd, waarin iedereen zich prettig voelt.
* Er is aandacht voor de speler als individu en als deel van het geheel.
* Positiviteit en acceptatie zijn de leidraad voor elke bijeenkomst.
* Het is voor mij een uitdaging om zowel absolute beginners als vergevorderde spelers interessante lessen te bieden.


Wie is The Drama Queen eigenlijk?

Mijn naam is Sabine Huisman. Ik heb actief meer dan 12 jaar improvisatietheater beoefend bij bekende Nijmeegse theatersportteams, waarbij ik onder andere ben onderwezen door trainers als Keith Johnstone en Frank Totino. Ook geef ik al 12 jaar les aan verschillende improvisatiegroepen van elk niveau. Daarbij kan ik teruggrijpen op jarenlange ervaring als groepsleider. Mijn ‘helikopterview’ zorgt voor tijdig ingrijpen als trainer zodat een groep of persoon in bepaalde situaties (die als speler vaak als onveilig of onprettig wordt ervaren) ondersteuning geboden kan worden.


* Nieuw * Nieuw * Nieuw * Nieuw * Nieuw * Nieuw * Nieuw *

Sinds september 2013 ben ik met veel plezier en enthousiasme als docente Spel & Improvisatie verbonden aan Theaterschool Hakoena te Wijchen. Ik geef daar les aan jeugd en volwassenen.