Dongeng rapunzel dalam bahasa Norwegia

Dongeng rapunzel dalam bahasa Norwegia


En gang i tiden var det et par som er ivrige etter å få et barn. De ble Følelsen trist og ensom som dekket hele tiden de har. Men en dag, overraskende, kona hadde et tegn som indikerte hennes var i gravid. De var så veldig glad for det. De hopper og sier ja.

Men gleden de har ikke kjørt lenge. Kona ble syk. Mannen også forvirret fordi det var ingen kur eller helbrede som kan hjelpe henne. Men plutselig var det en gammel dame som foreslo å ta rampion blomst som bare vokste i åsene.

Mannen gikk også til å ta rampion blomster som skal brukes til å kurere sin kone. Slår ut av stedet der blomstene vokste var en region av en ond trollmann bodde. Mannen hadde ikke har et annet alternativ, hvis han ikke får det, ville hans kone dø. Han endelig våget å ta rampion blomst. Men dessverre hans innsats mislyktes, det onde som holdt rampion blomst fanget ham stjele blomster i hagen.

"Hvordan våger du å stjele blomster i hagen !!!" sa trollmannens vrede.

"Du kan ta rampion blomster fra hagen min så mye som du trenger. Og jeg også tilgi dine handlinger på dette. Men på en betingelse. Du må gi barnet som skulle bli født til meg. Og ikke bekymre deg, vil jeg behandle barnet som et barn som min egen "sa veiviseren.

Mannen også forvirret. Til slutt valgte han å godkjenne kravet til sikkerhet kone, ble seg selv og barna senere født. Og når barnet er født, heksen dukket opp og ga barnets navn var Rapunzel og plukke den opp fra armene til sine foreldre.

Rapunzel vokste til en svært vakker jente. Da hun var 12 år gammel, veiviseren låst i et høyt tårn i midten av skogen. Tårnet har ikke trapper eller dører, er det bare et lite vindu på toppen av tårnet. Og når heksa kom på besøk, hun bestilte Rapunzel å miste håret.

Yup, Rapunzel ble velsignet med et svært vakkert hår, lang og skinnende som gull. Rapunzel må utlede håret gjennom vinduet ned og med Rapunzel hår var veiviseren kan klatre til toppen av tårnet.

Etter flere år som bor i tårnet, en kjekk prins som var på jakt i skogen ved et uhell hørte vakker sang som kommer fra tårnet. Han prøvde å funnet ut og ønsket å komme inn i tårnet, men fant ikke den dør eller trapp å klatre til toppen. Prinsen var desperat og bestemte seg for å dra hjem. Men han hørte sangen som rørte hans hjerte. Derfor, hver dag gikk han inn i skogen og hørt. En gang så han en magiker kom til tårnet og sa:
"Rapunzel, Rapunzel ,, Utvid håret ned for meg."

Rapuzel ble sjokkert og redd når det viser seg en kjekk prins, som stiger til toppen. Rapunzel hadde aldri møtt noen andre enn heks. Men prinsen tale jevnt og vennlig å sørge Rapunzel. Prinsen fortalte hvorfor han våger seg inn i tårnet. De snakket så lykkelig. Og de ble forelskelse hverandre i det første inntrykket. Rapunzel ble veldig overrasket da senere prinsen ba henne om å gifte seg med ham. Og Rapunzel sa ja.

Prinsen var trist og fortvilet. Til slutt hoppet han fra tårnet å flykte fra heksen. Men dessverre, tornene boret inn i to øyne ved fall. Prinsen ble blind. Han følte seg såret og gikk målløst beklage hans skjebne som mistet kvinnen han elsket. Så lenge du kjører formålsløst; opp for å ta ham til ørkenen der Rapunzel i eksosen. Det er der prinsen hørte vakker sang som aldri vil bli glemt. Ja, hører det til kjæresten sin sang godt, Rapunzel.

Begge endelig gjenforent. Rapunzel slutte å gråte, forhold som hun elsket var arrete og blind. Mirakelet skjedde, Rapunzel tårer dryppet inn i øynene til prinsen, og magien til de to øynene til prinsen åpnet, og han kunne se igjen. Prinsen ble brakt Rapunzel tilbake til palasset, og de begge levde lykkelig for alltid.


Artikel lainnya :
Obat asam urat di apotik
Comments