svenska

Musiktjänst Saarinen tjugo år 2019!

Sari och Antti Saarinen

suomeksi english

Välkommen till vår sida ...

Vi är musiker, och paret Sari och Antti Saarinen. Vi har gjort kammarmusik och underhållning tillsammans sedan 1999. Vi har en professionell musik utbildning i Finland och utomlands (klassisk). I övrigt har vi agerat som orkestermusiker till exempel i Finland, Sverige, Norge och Cypern. I vårt program finns det klassisk musik, visor, folkmusik, andlig och mer. Musiken är lite svårt att förklara, så besök vår Youtube.

Sari spelar fiol och sjunger. Antti spelar kontrabas gitarr och sjunger. Vi har i samarbetat med Tammerfors, Mikkeli, kulturella aktiviteter, Spahotell Nådendal, Kauniala krigsinvalidsjukhus , Kyyhkyläs rehabiliteringshem samt festivaler, etc.

Feedback

"Tack så mycket att underbar konstupplevelse på Moisio gård 24.10.09.

...All lycka till dig Sari och Antti! "

"Tack en gång till, Antti och Sari, en traditionell öppnandet av utställningen förskjutits i mousserande kulturevenemang."

Bibliotekschef Petri Liukkonen Kuusankoski

"Tack så mycket om vacker och underbar presentation här i Imatra ...

KH

"Duo Braccios konsert på Mäntyrinne-huset var trollbindande. ...Vi träffades för att uppleva skönheten i musiken och vi tilldelade känslomässig upplevelse, som flyttade oss till glädje, sorg, vemod och lycka. Jag har fått många tackar från vår boende för att organisera denna konsert. "

Direktör Satu Mäkinen, Pyttis

Ge feedback

©2000-2021 Tmi Musiikkipalvelu Saarinen, Kouvola LY-tunnus 1556913-6 , Antti Saarinen