Ryu-Nieuws


To Ryu en Natori Ryu

Geplaatst 24 aug 2013 15:49 door TR Tactical

Ryu Ha Shin Ninjitsu heeft de afgelopen 10 jaar een mooie ontwikkeling door gemaakt en is uitgegroeid tot een zeer compleet systeem. Op basis van de research die Antony Cummins momenteel aan het doen is in Japan zijn wij echter tot de conclusie gekomen dat het systeem dat wij uitdragen geen Ninjutsu is. De nieuwe bevindingen wijzen uit dat Ninjutsu zuiver het spionage gedeelte is en niet het totale plaatje en daar de meeste Ninjutsu scholen zich zuiver en alleen richten op de gevechts training strookt dit dus niet met de benaming. Ook wij hebben ons hier schuldig aan gemaakt. Om dit recht te zetten zullen wij het komende jaar het een en ander gaan veranderen aan ons systeem en vanaf 2015 zullen we naast de krijgskunsten ook het Natori Ryu Ninjutsu systeem gaan uitdragen. Wij hopen hiermee een compleet systeem uit te gaan dragen dat het woord Ninja training waardig is. De komende tijd zullen we jullie op de hoogte houden via deze site van de veranderingen en bevindingen die er de komende tijd gaan komen 

Kukri System

Geplaatst 5 mei 2013 14:29 door TR Tactical   [ 5 mei 2013 14:44 bijgewerkt ]

We werken hard aan het Kukri systeem  het systeem word een multilevels systeem waarbij in de basis de Kukri word gebruikt maar op de hogere levels ook kleinere messen bijlen en zwaaden. Daarnaast word er een reality based component in geplaatst dat word onderwezen aan Politie en andere professionals die in hun werk met messen te maken kunnen krijgen. ook word deze cursus onderwezen aan krijgskunstenaars die hun curriculum willen verbreden.

een klein voorproefje van een training met 2 studenten.


ABM Ninja zomer kamp voor kids.

Geplaatst 21 aug 2012 06:53 door TR Tactical

Een geweldig kids trainings weekend gehad. het kamp werd georganiseerd om kids in aanraking te laten komen met vechtsporten en met name Ninjitsu. Aan de hand van training door diverse leraren kunnen de kids een idee krijgen van wat de Krijgskunsten nou eigenlijk precies inhouden. Met trainingen als boogschieten klimen zwaardvechten nacht missies en en algemene training in Ninjitsu, streetboxing en Kung Fu hebben de kinderen een geweldige tijd gehad en wij ook. 

Ryu Ha Ninjitsu Summer school

Geplaatst 9 jul 2012 09:32 door TR Tactical   [ 9 jul 2012 09:33 bijgewerkt ]

Dit jaar gaan we voor het eerst Summer school trainingen geven.
Elke maandag om 2015 zal er op Salmsteke een training zijn.
Dus zit je met een zomerstop van je andere sporten en wil je graag toch trainen geef je even op dmv een mailtje naar. info@ryu-ha.com 
Witte band examen eisen

Geplaatst 8 dec 2010 12:30 door TR Tactical

Langzaam maar zeker begint onze pagina vorm aan te nemen. De witte band examen eisen staan nu volledig op de site. In de toekomst zal dit voor alle banden gebeuren zodat er een online systeem zal ontstaan waar iedereen iets uit kan halen.


Stage Combat op het CCZ

Geplaatst 8 dec 2010 07:58 door TR Tactical

Onlangs werd ons gevraagd om een workshop “Stage Combat” op het CCZ in Zeist te verzorgen. We hadden dit al een eerder gedaan bij wijze van pilot.De workshop is verdeeld over een aantal weken waarin ze een idee krijgen van gevecht choreografie opname en editing. Het is een leuke basale cursus waarmee iedereen tot een leuk resultaat kan komen. En ook deze keer waren er weer leuke resultaten.

 

YouTube-video


Zwaard Vecht workshop Geldermalsen

Geplaatst 8 dec 2010 07:36 door TR Tactical

Op 10 November Had  Scholengemeenschap de Lingeborgh te Geldermalsen hun traditionele cultuurdag. Wij hebben net als vorig jaar de workshop zwaard vechten en Zelfverdediging / Stage combat verzorgt. Het lingeborgh is altijd weer een plezierige school om te komen. En het blijft altijd leuk om de leerlingen een stukje liefde voor de Krijgskunsten mee te geven.

Work Shop zwaard vechten

Geplaatst 29 aug 2010 14:37 door TR Tactical   [ 29 aug 2010 14:47 bijgewerkt ]


Vrijdag 27 Augustus 2010 waren wij gevraagd om een Workshop zwaard vechten te organiseren op het Oosterlicht college in Vianen. De school is naast een sport centrum waarin ook een Dojo aanwezig is.  De workshop moest helaas in 1 uur gegeven worden waardoor de les die je kunt geven beperkt blijft, het is echter onze bedoeling dat de kids weg gaan met een klein stukje meer kennis en ik hoop een nieuwsgierigheid naar de krijgskunsten.

1-8 of 8