Home

Excel is een van de meest gebruikte software tools binnen bedrijven.
Het is intuitief en de algemene vaardigheden zijn, met of zonder basistraining, snel opgedaan. Helaas zie ik vaak dat een excel training niet verder gaat dan het leren waar de knopjes zitten. Een aardig begin maar nu ...

Het leren gebruiken van de functionaliteit binnen excel is een stap verder en voor velen een stap te ver. Jammer, want dan blijft de vereiste efficientie vaak uit.

Waar ik goed in ben is u helpen uw kennis en uw applicaties te verbeteren. Dit gaat hand-in-hand, want mijn motto is dan ook:

"Zonder applicatie geen training en zonder training geen applicatie."

Mijn ondersteuning is er op gericht om u te laten zien welke mogelijkheden er zijn om uw applicaties eenvoudig te verbeteren en u daarin "hands-on" te trainen. Met een halve dag training komt u vaak al een heel eind.

Uw behoefte bepalen is gratis en neemt slechts een half uur in beslag! Dit vertaal ik naar concrete leerdoelen en applicatie verbeteringen.

De opgedane kennis en vaardigheden gaan we direct vertalen naar uw eigen applicaties. Wij bouwen deze samen zodat u in staat bent deze in een later stadium ook te onderhouden.