Roeland van de Sande, Pianist 


Pianoles      Luistervoorbeelden     Links       Foto's en Gedichten     Contact     

 

Welkom op mijn website.

Ik heb een nieuwe website! Ga naar
roelandvandesande.nl


Hieronder kunt u lezen over mij en mijn werk in de muziek. 

Ik ben geboren in Amersfoort op 14 november 1962. Nadat ik 5 jaar trompet had gespeeld begon ik met pianospelen toen ik 12 was, op het moment dat mijn ouders een piano kochten. Ik leerde mezelf Bach, Chopin en Beethoven spelen voordat ik een jaar later pianoles nam aan de Amersfoortse Muziekschool, bij Wim Franken. Ik ben geschoold als klassiek pianist aan het Utrechts Conservatorium maar heb ook altijd lichte muziek gespeeld, solo en in ensembles. 

Ik geef concerten met de mezzosopraan Machteld van de Putte. Een keer of acht per jaar kunt u naar me luisteren in De Rode Hoed in Amsterdam, in de serie De Volkskrant op Zondag. Ik assisteer mijn vrouw, José Lieshout  bij verschillende workshops; u kunt daar meer over lezen op de website van De Muziekwerkplaats. En ik ben als pianist verbonden aan verschillende koren.

U kunt mij via deze site bellen of e-mailen als u geïnteresseerd bent in pianoles, of als u een pianist zoekt voor concerten. Ook ben ik te boeken voor achtergrondmuziek: ik speel dan in overleg het repertoire van uw keuze.

Mijn complete adresgegevens vindt u door op  contact  te klikken.