Aquest grumet  virtual en què m'he convertit durant aquestes dues setmanes ja arriba a port després de la tempestuosa travessia sortejant  tempestes de bits a contrarellotge. Exhausta però complaguda, us convido a llegir el diari de bord.

 

1r ESCULL, MÉS MENTAL QUE VIRTUAL (o és el mateix?)

L'aperitiu que convidava a la coneixença del nostre grup de marineres semblava suau en un primer moment...però a mesura que anaven passant els minuts i la data d'expiració s'apropava, el nerviosisme s'anava apoderant de mi i les meves coordenades mentals no lligaven caps i, encara menys, la foto que m'idenficava. Sortosament, el problema fou resolt amb paciència, molta paciència.

2n ESCULL,  SALVAT AMB CERTA PREMURA

Després de les presentacions i de perdre el temor inicial al desconegut, l'entrant va amorosir la següent jornada de navegació. Bubbleshare ens permetia endinsar-nos en els records i passar una bona estona investigant.

3r ESCULL, LA MAR SEMBLAVA CALMA... SEMBLAVA

Un primer plat que ja feia entreveure el que vindria després. El formulari JotForm feia anar el cap a mil per hora veient les mil i una possibilitats que podria oferir. I ja començava ha estar tipa mentalment amb tantes hores i tants bits esmerçats per superar la prova. Tipa i satisfeta.

4t ESCULL, BULLIRÀ EL MAR COM LA CASSOLA EN FORN

Amb raó diuen que deixem lloc per al segon plat! La creació del  bloc ha estat realment emocionant. Cada vegada tinc més i més informació i sempre em sembla que la següent serà la millor i , a poc a poc, intento fer un exercici de concentració per no dissipar-me i no ofegar-me amb aquesta allau de possibilitats virtuals. Al mateix temps, però, cert massoquisme que ja apuntava a l'inici del trajecte fa que en vulgui més i més i més i més... Ai, lassa, ja és massa tard,  hi estic enganxada!

LA RESTA D'ESCULLS SEMBLEN MÉS AMOROSOS, MÉS AMATENTS

Youtube, slideshare, google maps... el temps passa i sembla que mai no arriba l'hora de retirar-se a descansar: hi ha tanta llaminadura! Cal exercitar l'autodisciplina per no despistar-se amb tanta informació. Aquesta et duu a aquella, aquella a l'altra, l'altra t'obre una altra via cap a... l'infinit?

TERRA A LA VISTA!

Quan tanqui aquest petit dietari virtual, voldrà dir que hauré superat totes les proves que m'hauré trobat al llarg del viatge i la virtualitat m'haurà donat la possibilitat de conèixer d'altres grumets paral·lels.

Només em cal agrair al capità de la nau la seva paciència i que, durant aquest estiu,hagi cuinat plats agradables per a enfortir l'esperit d'aquelles que aprenem a navegar.

Espero que ens tornem a trobar en ports futurs.

BON VIATGE!

Comparteixo una petita joia musical com a comiat!

    BENVINGUDES I BENVINGUTS!
    Arribats a aquest punt, ja només em queda ensenyar-vos el que he anat aprenent al llarg del curs. Si aneu clicant als enllaços ho podreu constatar millor.

     

     

    Ara necessito temps per pair tota la informació i poder aplicar-la a l'aula. Gràcies a totes i a tots!